hur man utformar en veranda täcka

hur man utformar en veranda täcka

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-25

En veranda kan användas oftare om den har ett lock över åtminstone en del det. Villaägare kan installera en billig täcker över en veranda inte är synligt från hemmets fastighetsnära. Men är det bäst att utforma en veranda omslag som stabilt är byggd så att den kan en dag bifogas om så önskas. Taklinjen på verandan bör harmonisera med det befintliga taket linjer av huset. Konstruera en veranda som kommer att lägga till hemmet totala marknadsvärde genom att investera tid att planera alla detaljer

Du behöver:
Veranda design böcker.
Friluftslivet tidskrifter.
Skissblock och penna.
Mätverktyg.
Rutat papper.

Plan Grundläggande steg


1.
Skaffa böcker och tidningar som har intressanta verandor. Översyn typer av linjer veranda tak, inklusive design valmat tak och standard sluttande veranda täcker. Gör skisser för att se vilken typ av veranda täcka kommer att komplettera utseendet på huset och befintliga linjer tak. Rita ett omslag veranda tak som kommer att se ut som om den alltid varit en del av huset.
2.
Planerar att skapa en veranda tak som lutar minst 30 grader. Design locket att kasta vatten och snö, så undvika att bygga ett platt tak. Gör skisser på taket utformningen ska vara utrustade med takbjälkar längre från varandra än 24 inches. Design verandan täcka ram med 2-av-6-tums timmer styrelser eller större. Planerar att använda post material för bottenplatta inte mindre än 6 inches torget.
3.
Design verandan ram som skall mantlad med 1/2-tums yttre-plywood. Täck plywood med tjärpapp och asfalt bältros. Använd plåt för att täcka verandan om resten av hemmet tak är av metall.
4.
Design tak överhäng på verandan och en ränna för att blanda med hemmets befintliga takutsprång och takrännor. Planerar att installera stuprännor och plask block samt att kjol bort vatten från verandan stiftelsen.
5.
Utarbeta en plan för bult verandan taket till huset ramen. Använd inte skruvar för att fästa taket takstolarna eftersom verandan locket kommer att vara tung.

Prata med Consultants


1.
Fram en lista över byggnormer och begränsningar innan du fyller i design. Tänk på att en veranda i en viss lokal kan vara begränsade till ett visst djup om den ligger bredvid en offentlig trottoaren, till exempel. Sketch verandan på rutat papper för att se överhäng framför eller på sidorna inte överstiga det antal meter tillåts komma i närheten privat eller offentlig egendom linjer.
2.
Prata med en expert snickare om veranda omfatta konstruktion. Få idéer om de bästa sätten att bygga en veranda som kommer att hålla sig väl med tiden. Fråga om särskilda skogen för att tänka, plus färg och bets att använda för verandan trä som kommer att utsättas för väder och vind. Överväg att använda tryckimpregnerat virke i alla fall.
3.
Tala med en lokal mäklare om hur en veranda som täcker kan förbättra fastighetsnära överklaga. Fråga om vilken typ av verandan, storlek och stil fastighetsmäklaren uppfattar som att höja värdet på ett hem i ditt område. Använd material och färger erkänd som exklusiva eftersom området i sig kommer att avgöra en hel del om vad som är glädjande för bästa fastighetsnära överklagande.

Annan artikel

 • hur man spika upp takplattor
 • exteriör gjutning stilar
 • hur man hänga en dusch dörr med en Genu00E8ve gångjärn
 • dusch surround installationsproblem
 • typer av ceder shakes
 • hur du tar bort kanal lås
 • hur att täta en bänkskiva
 • kapskiva typer
 • hur man byter en garagedörr med en vägg
 • hur man bygger ett hus LEED
 •