hur man installerar Trex deckings

hur man installerar Trex deckings

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-28

Trex trätrall, ett kompositmaterial av återvunnen trä och plast fibrer, erbjuder ett brett utbud av färger och texturer som gör mycket mer än simulera traditionella trä trall. Den varaktiga hållbarhet, minimalt underhåll och enkel installation Trex PRYDNAD gör det inte bara en bra investering för hem förbättring, men också för miljön. Metoden för installation Trex smycka följer ett standardförfarande, oavsett om du använder den dolda fästelementet systemet eller utanpåliggande skruvar

Du behöver:.
Måttband.
Geringssåg eller cirkelsåg.
Power skruvmejsel.
1-tums räfflad kant Trex däck styrelser.
Trex dolda fästen.
Trex start /stopp klipp.
Gummiklubba.


1.
Installera Trex start /stopp klipp längs toppen av leken huvudbok styrelse, rikta ett klipp med mittlinje varje balk. Använda en effekt skruvmejsel och de medföljande skruvarna och fäst varje klipp genom att skruva rakt ner på klippets skruvhålet i huvudboken styrelsen.
2.
Lägg den första raden i Trex däck styrelser vinkelrätt mot däcket reglar, ca 1 cm från raden av installerad börja klipp.
3.
Skär ändarna av Trex däck styrelser med din såg som behövs så att varje ände gemensamt uppfyller i centrum av en balk. Detta upprätthåller fulla stöd till slut leder. Denna metod skall användas vid alla ändskarvar över hela däcket.
4.
Säkra den första raden i Trex PRYDNAD styrelser till start /stopp klipp genom att trycka på sida spåret i leken Nämnden mot starten klippet använda tillräcklig kraft att knäppa slutet av klippet i spåret. En gummiklubba kan användas för att kunna utnyttjas i styrelserna helt på plats.
5.
Center en Trex dold fästanordning på varje balk. Installera varje fästanordningen genom att föra in sitt klipp till den räfflade kanten av en tidigare installerad däck ombord. Skruva sedan den medföljande skruven på en 45-graders vinkel genom fästelementet hålet och in i regeln. Utöva tryck på toppen av däck ombord som fästelement har installerats för att göra vissa däck styrelsen sluter tätt till toppen av reglarna.
6.
Bred ut nästa rad av Trex däck styrelser och upprepa steg 2 till 5 för att slutföra installationen av taket.
7.
Secure sista raden Trex däck styrelser genom att sätta in en start /stopp klipp i kanten spåret på varje däck ombord, i mitten raden i varje regel. Skruva de medföljande skruvarna på en 45-graders vinkel klippets skruvhålet och in i regeln.
8.
Säkra däck takfotsbrädan att däckets omkrets reglarna med 2-tums PRYDNAD skruvar. Se till toppen av takfotsbrädan möter övre yta Trex inplankning att dölja däck klippen.

Tips och varningar


 • PRYDNAD skruvar kan också användas i stället för dolda fästen för att säkra både standard och räfflad Trex PRYDNAD styrelser. Kör varje skruv på en 90-graders vinkel till styrelsen, att hålla huvudet i jämnhöjd med PRYDNAD yta. Se till att hålla ett minsta avstånd på 1 /4 tum mellan PRYDNAD styrelser.
 • att bevara den strukturella stöd Trex PRYDNAD, rekommenderas att sprida slutet lederna minst 32 inches isär. Balk avstånd bör inte överstiga 16 inches på mitten.
 • Annan artikel

 • hur man bygger en rubrik span
 • hur man gör en granit bänkskivan kakel kök
 • vad är mezzanine-golv?
 • hur man bygger en dröm garage
 • typer och användningsområden för elektriska handverktyg
 • hur man installerar en konkret kök bänkskiva
 • hur man skär en topp granit fåfänga
 • matta verktyg för konstruktion
 • hur refinish & färga köksskåp
 • hur man omforma en gammal kyrka in i ett hus
 •