hur man designar dörrar kök skåp

hur man designar dörrar kök skåp

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-22

Varje hem kök kan lägga verkliga marknadsvärde till huset. Välja lämpliga dörrar köksskåp är viktigt, eftersom dörren utformning och placering göra en inledande första intryck av köket. Att designa dörrar ordentligt bör villaägare över många färdiga dörrar i butiker, hem böcker design och tidskrifter. Det är viktigt att välja dörrar som kommer att matcha hem arkitektoniska stil, men det är också klokt att välja dörrar som en potentiell framtida köpare hittar tilltalande

Du behöver:.
Design böcker.
Remodeling tidskrifter.
Skissblock och penna.
Mätverktyg.
Skåp konsult.

Basic Design val


1.
Review köksluckor i böcker, tidningar och på nätet för att få en uppfattning om vad husägare närvarande använder . Gör anteckningar om särskilda egenskaper, t. ex. listen längst upp i skåpen, som är tilltalande. Var uppmärksam på dörrhandtaget drar och färger av metall tillbehör som ser lämpligt.
2.
Skissa grundläggande layouten av köket, inklusive en ö bar eller skafferi skåp. Mät utrymme om köket är redan inbyggt eller använda mätningar från kökets blå print. Planerar att använda dörrar som är minst medelhög kvalitet A, men undvik att använda dörrar som är billigast. Rådgöra med en expert på ett kök remodeling centrum för att granska material som används för färdiga dörrar.
3.
Välj dörrar som är neutrala eller ljus i färgen, om köket är liten. Välj mellan vit eller ljus ek dörrar, till exempel, att utrymmet verkar större. Betrakta två färger skåpsdörrar, om hybrid skåp kommer att användas. Installera mörka körsbär skåp varvas med ljus lönn som ett alternativ av hybrid skåp. Skissa skåp med färgpennor att föreställa Slutresultatet i köket.
4.
Ställ en frysdisk konsult om gångjärnen och rattar dörr som fungerar över tid. Fråga om kundnöjdhet och populära produkter används för de flesta kök. Betrakta matcha dörrknoppar, om metall används, med andra metaller i köket. Använd rostfria vred ståldörr om kaminen är rostfritt stål, till exempel.
5.
planerar att köpa dörrar tillräckligt bred för att passa alla skåp utan dörr kanter syns. Mät noggrant för varje dörr för sig, eftersom sida vid sida skåp kan ha storlek skillnader i vare sig affären eller handgjorda skåp.

Detaljer för dörr design


1.

Granska kökslösning avgöra vilket sätt skåpdörrar måste öppna. Tänk på att takskjutportar över diskmaskinen kan behöva rymma rätter som kommer ut ur diskmaskinen. Installera inte gångjärn eller dörrhandtaget drar på fel sida.
2.
Design unik dörr-system för vissa områden. Planerar att köpa två höga dörrar som stänger i mitten, i de flesta fall för en stor skafferi. Granska olika dörr stilar finns för hörnskåp, eftersom gångjärnen kan placeras i mitten veck i ett hörn skåp dörrsystem.
3.
Välj en färg och finish på skåpluckor som fungerar väl med golv. Undvik färger som kolliderar, eftersom den golvyta och skåp områden dörren är stora ytor i köket. Knyt skåp och golv färger tillsammans om möjligt. Installera hybrid svart och vitt skåp med svart och vit vinyl golv, till exempel.

Tips och varningar


 • Det är relativt lätt att sy om ett kök genom att ändra skåpdörrarna bara. Gamla skåp kan lämnas på plats med nya dörrar för att ge köket en helt ny look.
 • Annan artikel

 • hur man installerar gjutning ficka dörr
 • hur du lägger beadboard till framsidan av ett skåp
 • diy badkar ytrenovering
 • hur du installerar en eldstad SPISELHYLLA
 • ångdusch ställa in alternativ
 • hur man avsluta ett laminatgolv
 • gamla ved skärande verktyg
 • hur man installerar en massivt trä golv
 • hur du fyller luckorna mellan plattorna plastmatta
 • eldfast lera vs gjutna handfat järn
 •