Hur konvertera till en sol hem

Hur konvertera till en sol hem

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-29

Solenergi, eller energi från solen, kan användas i flera olika metoder för enskilda och familjer som vill konvertera sina elektriska eller gassystem hem energi till solenergi. Rena och förnybara, solkraft minskar växthusgaser och är bättre för miljön än traditionella energikällor såsom fossila bränslen. Du kan konvertera hela ditt hem eller bara börja med grunderna, beroende på din budget. Med forskning, utrustning och ihärdighet kan du använda ekonomiska metoder för att konvertera till en sol hem.

Du behöver:
Solpaneler
. Aktiv solvärme enhet.
Passiv solvärme enhet.
Solar pool värmare.
Klädstreck.


1.
Investera i solfångare eller solceller, som vanligtvis är placerade på södra sidan av ett hem tak. Solen träffar kisel celler i solpaneler och omvandlas till en elektrisk ström, som sedan överförs till en enhet inne i huset och utnyttjas som energi att ersätta eller komplettera den befintliga gas-eller el-baserade system. Medan kostnaden för att installera en solpanel systemet och omvandla ett hem helt till solenergi kan vara dyrt, kan federal skattelättnader och andra bidrag stå för de kostnader för konsumenten.
2.
Samla energi från solen ett aktivt solvärmesystem som lagrar värme som antingen direkt i hemmet eller överför den till ett magasin. Aktiv solvärme enheter flytande (genom upphettning vatten eller en lösning som liknar glykol) i en tank, eller luft (genom att värma luften som samlas i ett magasin). Aktiva solvärmesystem är mest användbara om de brukas hela året och används för att ersätta el, olja eller propan värme. Enligt webbplatsen Global Healing Center kan ett solvärmesystem enhet du spara upp till 95% av energikostnaderna.
3.
Köp en sol pool värmare för din pool. Solar pool värmare cirkulera poolvattnet genom en solfångare, som därefter filtreras och pumpas tillbaka in i poolen. Enligt webbplatsen Energi Savers. gov, sol pool värmare är en av de mest kostnadseffektiva användningen av solenergi, särskilt i vissa klimat i U. S. , såsom varma och fuktiga områden i söder.
4.
Samla passiv solenergi fångas upp av dina fönster, golv och väggar genom att omvandla den till makten. Uppnå detta genom att installera passiva solenergisystem i ditt hem eller eftermontering din nuvarande väggar, på golv och fönster samla in, lagra och distribuera makt utgår från solens strålar.
5.
Gör små förändringar runt huset för att använda solenergi. Stäng av ditt hem värme-och kylaggregat när det är möjligt och använda naturligt solljus genom fönster och dörrar för att värma ditt hem. Använd klädstrecken eller hängande ställningar för att torka dina kläder i stället för en torktumlare. Dessutom, tala med din lokala elbolaget om incitament och rabatter för solenergi program.

Annan artikel

 • Vad betyder OSB står för?
 • sidospår på frågor om installationen
 • betong block tips
 • hur man kakel badrum duschvägg
 • hur du avsluta din listen
 • hur man blandar murbruk för keramiska plattor
 • idéer för bänkskiva trim
 • hur du tar bort betong pool skimmer
 • hur man installerar menuett ii 32-tums takfläkt
 • hur man fixar en konkret uppfart
 •