hur man gör en granit bänkskivan kakel kök

hur man gör en granit bänkskivan kakel kök

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-08-14

Många husägare skulle älska att ha bänkskivor i granit i sitt hem, men att de avskräcks av de höga kostnaderna. Merparten av denna kostnad kommer från arbete som krävs för att ta bort plattor av granit från jorden utan att skada dem. Lyckligtvis finns det ett alternativ. Granit plattor är ofta skära från mindre eller skadade plattor och är därför billigare än en hel platta. Du kan spara mer pengar genom att skapa bänkskivor i granit med kakel dig själv, och dessa plattor kräver mycket mindre kunskap att använda än granithällar. Granit plattor kan ge dig samma high-end titta på en bråkdel av priset

Du behöver:.
Construction nivå
. 3/4-inch plywood.
Tabell såg.
Måttband.
Penna.
Borra med skruv lite.
Skruvar.
Cement hjälpare ombord.
Hårdmetall målskytt.
Handhållna sten polermaskin.
150-grit, 300-grus, 500-grus, 800-grus, 1500-grus, och 3000-grus kuddar polering.
Mjuka trasor.
Krita.
Maskeringstejp.
Kakel såg.
THINSet mortel.
Tandad metall spackel.
Oslipat injekteringsbruk.
Gummi injekteringsbruk flyta.
Svamp.
Seam sealer.
Tunn pensel.
Aktuell murverk GRUNDPOLISH.

Förbered Base


1.
Knäpp och ta bort alla befintliga bänkskivor. Ställ en konstruktion nivå längs alla kanter underskåp för att säkerställa att de är ännu. Klipp till en bit plywood 3/4-inch till rätt mått för din bänkskivan med hjälp av en tabell såg.
2.
Ställ plywood på plats ovanpå skåp. Mät avståndet från framkanten av skåpet till ytterkant av plywood med ett måttband och använd denna mätning för att märket på toppen av plywood där skåpen undertill finns med en blyertspenna. Följ märken du gjort och borra skruvar genom plywood i den övre kanten av skåpen för att säkra den.
3.
Betyg cement hjälpare styrelse med en hårdmetall målgörare och bryta det tillsammans poängen så att du har en bit för att passa din bänkskiva. Fäst styrelsen över plywood med försänkta skruvar. Skapa 2-tums bitar av hjälpare styrelse som är tillräckligt långa för disk kanterna och skruva fast dem på plats

Förbered Kakel


1
Bifoga ett 150. . -grus pad till en handhållen sten polermaskin. Applicera polermaskin med måttlig tryck till alla av hela plattan kanterna för att mjuka upp dem. Byt ut plattan med ett 300-slippapper och upprepa.
2.
Byt 300-slippapper pad för ett 500-slippapper pad och polera kakel kanterna igen. Använd en 800-slippapper pad, en 1500-grus pad, och en 3000-grus pad att polera kanterna tre gånger. Kontrollera att kanterna är inte längre grova eller vassa och torka plattorna rena med en mjuk trasa.
3.
Bestäm hur många plattor behöver kapas för att rymma väggar, lister, kanter, eller andra föremål. Mät nedskärningar och använda krita eller maskeringstejp för att markera dem på plattor. Kapa plattor till rätt mått med en bricka såg.

Lägg Kakel


1.
Sprid en knapphändig lager THINSet murbruk i hela cementplatta med en tandad metall spackel. Börja plattsättningen vid den yttre kanten av disken. Placera plattor upp mot varandra
2
Låt den främre plattor till överhäng kanten av disk av ett belopp som motsvarar tjockleken på plattorna. . De kommer att omfatta den övre kanten av biverkningarna plattor. Kakel resten av bänkskivan. Dubbelkolla att plattorna även använder byggandet nivå.
3.
Glättarens THINSet på kanterna på disken och tryck kanten plattor på plats. Butt toppar mot botten av den överhängande plattor. Håll kanten plattor på plats med remsor av maskeringstejp medan murbruk torkar.

Gjut Counter


1.
Ansök oslipat injekteringsbruk hela kaklade disk med en gummi injekteringsbruk flyta. Arbetet bruket djupt i alla de smala fogar. Håll injekteringsbruk så jämn som möjligt.
2.
Lätt fukta en svamp och torka av ytan på plattorna. Låt bruket torka 24 till 48 timmar. Täck sömmar med söm sealer med en tunn pensel.
3.
Låt sömmen sealer torka helt. Buff aktuell murverk sealer på granit plattor med en mjuk trasa. Vänta 24 timmar innan du använder disken.

Annan artikel

 • hur man kan beräkna hur mycket betong att hälla i en överliggare
 • hur du förbereder din familj för kök remodeling
 • faux rock spis idéer
 • pneumatiska verktyg
 • effektiv en sol skärm
 • hur man bygger en vedspis härd pad
 • installera en ny dränering kit i ett badkar
 • hur man skär fyrkantsrör
 • popcorn takmålning tips
 • metallfasad typer
 •