hur refinish & färga köksskåp

hur refinish & färga köksskåp

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-05-26

Om du gillar att laga mat och underhålla, är chansen att köket är ditt mest använda rum. Däremot kan alla dina hårt arbete att lägga slitage på ditt skåp. Förlängd tid och användning kan skada eller blekna skåp, minska skönheten i ditt kök. En grundlig rengöring och färgning kan föryngra dina skåp, och ditt kök tillsammans med dem

Du behöver:.
Borra eller skruvmejsel
Vita dukar.
Sprit.
Sandpapper.
Tack trasa.
Färgpenna.
Fläcken.
Omrörning stick.
Pensel.
Drop dukar.


1.
Flytta skåp i ett välventilerat arbetsyta borta från föremål som kan färgas av de produkter du söker. Om du inte kan flytta skåp, ventilera området genom att öppna alla fönster och med hjälp av fläktar. Masken omgivande områden (inklusive golvet) med tejp, skyddande papper eller tappa trasor.
2.
Ta bort dörrarna från skåpen genom att skruva loss gångjärnen. Ta bort alla hyllor så att du kan arbeta med varje individuellt, beroende på dina skåp, kan du behöva ta bort spik eller skruv för att lossa dessa bitar.
3.
dra ut och tömma alla lådor i skåpen. Ta bort handtag eller knappar så att du lätt kan komma åt skåpet utan hinder.
4.
Blöt en mjuk vit duk i sprit och gnid skåpets ytor rena. Spriten löser matlagning rester, olja från mänsklig kontakt och andra föroreningar som kan förstöra en fordonsreparationslackering projekt.
5.
Sand skåpet ytan med 220-slippapper för att ta bort små skadade områden och för att göra ytan mer accepterar fläcken. Alltid sand i fiberriktningen, tryck ner jämnt med fingrarna för att säkerställa att samtliga områden är sandade till samma nivå
6
Torka av ytorna med en ren trasa please. . att avlägsna rester av slipdamm. Inspektera rena ytan för de områden där skåpet färg har bleknat eller försvunnit
7
Behandla slitna områden med en färgpenna. . Dessa pennor finns i en mängd färger och stilar för olika träslag. Färg i det område som du gör med en markör. Låt touch-up för att torka i 10 sekunder, sedan blanda färg i. Ta bort överflödigt färg med en ren vit trasa.
8.
Blanda din färgning produkt med en pinne omrörning för att säkerställa korrekt tjocklek och färg. Torka fläcken på ytan med en ren vit trasa eller pensel, applicera ett tunt, jämnt lager. Du kommer att få bättre täckning och färg med flera tunna lager än ett tjockt skikt.
9.
Applicera fläck på alla lådor, hyllor och skåp ytor. Låt fläcken att sitta på ytan i två minuter, och torka bort överflödigt med en ren vit trasa.
10.
Låt fläcken torka i två till tre timmar (följ specifik produkt instruktioner för torktid) och inspektera ditt arbete. Stryk en andra gång om det behövs för att uppnå önskad färg.
11.
Låt fläcken torka helt i 16 till 24 timmar. Sätt tillbaka dörrar, hyllor, handtag och annan hårdvara.

Tips och varningar


 • När du tar bort skruvar, bultar och andra små bitar, förvara dem i en skål eller märka dem och ställ dem åt sidan så att du inte förlorar dem och du vet var de går i skåpet församlingen.
 • Hitta material som behövs för detta projekt vid maskin-och hem-förbättring butiker.
 • Annan artikel

 • hus trim stilar
 • typer av säkring lådor
 • kvadrat veranda kolumner idéer
 • hur man byter badrum frånluftsfläktar
 • hur man installerar en infälld montering diskbänken
 • hur man installerar hardibacker styrelse för keramiska plattor
 • hur du designa din egen däck räcke
 • hur man lägger sten på en vägg
 • Skillnaden mellan keramiska & förglasat plattor
 • hur man rengör en pall jack
 •