hur man bygger en dröm garage

hur man bygger en dröm garage

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-12-16

Bygga din dröm garage kan vara så enkelt eller så extravagant som du vill att det ska vara. Du kan skapa ett utrymme för att hysa tio bilar eller ett utrymme för att hysa en bil. Du kan omvandla det till en social träffpunkt för familj och vänner, eller du kan gör att den fungerar som en personlig arbetsplats. De flesta människor bygga garage till sina hem i avsikt att hålla ett fordon stängas för hårda väderförhållanden. De fungerar också som extra lagringsutrymme. Det finns flera sätt att nå din dröm garaget och några tips att tänka på när man bygger.
1.
Anlita en lokal entreprenör för att hjälpa dig med planering och genomförande av garage slutförande. En entreprenör kommer att kunna lyssna på vad du vill ha ut av ditt garage och komma med en rad plan för skapelsen. Berätta för honom hur mycket utrymme du behöver för att huset ditt fordon (s). Samråda med honom om att skapa utrymme för förvaring och en eventuell arbetsplats eller underhållande område. Låt honom veta hur du vill att dina garage för att fungera och fastställa det belopp av färdiga utrymme du vill ha. Överväg avslutande våningar med en epoxifärg för att stänga ute vätskespill. Tänk på att sätta gipsskivor på väggar och tak för att matcha inredningen i ditt hem. Planerar att bygga ett arbetsområde för hantverk eller annat arbete. Vid denna punkt, kommer du att börja en gemensam process med din entreprenör för blåkopia utformningen av ditt garage. Han kommer att ha den sakkunskap som krävs för denna typ av projekt.
2.
Kontrollera med en byggnad inspektör innan ditt garage projekt. Medan de flesta entreprenörer är uppdaterade på gällande byggnormer som krävs i deras område är det fortfarande en bra idé att tala med en inspektör. Visa honom ritningen design för ditt garage. Ta del av några ytterligare krav eller förslag han har.
3.
Förstå din ekonomiska ansvar. En standard två bil garage är i allmänhet ca $ 40 per kvadratfot. En idealisk storlek för en två bil garage är 32 meter med 26 meter. Beräkna hur mycket pengar du kommer att spendera för ditt garage grundas på den specifika storlek. Tänk på andrahandsvärdet på din investering. Vanligtvis andrahandsvärdet på ungefär 40% -50% är vanligt för garage tillägg. Det innebär att om du spendera $ 15,000. 00 på att bygga ditt garage, kommer du bara få tillbaka ca $ 6,000. 00 till $ 7,500. 00 om du säljer din bostad. Medan investeringar beräkningar är viktiga, inte låta dem diktera din önskan att bygga ett garage. Tänk på det positiva som extra lagringsutrymme, en plats att parkera din bil ut av vädret, och en plats för att underhålla eller arbete.
4.
Börja bygga. Din entreprenör besättning kommer att göra merparten av arbetet, men det är ditt ansvar att få material där för dem att arbeta med. Rådgör med din uppdragsgivare om hur mycket trä, gips, betong, isolering, yttervägg material, takmaterial och hårdvara du behöver. Se till att planerna genomförs enligt dina specifikationer.

Annan artikel

 • Hur man sköter om en rostig hand såg
 • Hur gör jag för lim & Undermount ett handfat?
 • hur man gör ultimata växa rummet
 • tryckluftsdrivna monteringsverktyg
 • elektriska kraven för tankless varmvattenberedare
 • att reparera och byta ut ett badkar kran
 • maskinisten skärverktyg
 • elektriker verktyg för att skära elledningar
 • veranda tak idéer
 • hur du lägger till ytterligare isolering på vinden
 •