hur man måla en yttre bostadsområden ståldörr

hur man måla en yttre bostadsområden ståldörr

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-01

Stål klädd dörrar ger utmärkt säkerhet och väderskydd. Normalt krävs mindre underhåll än sina trä kusiner. Från tid till ett nytt lager färg kan krävas för att upprätthålla ytan av dörren eller för estetiska ändamål. Goda förberedelser och en kvalitet applikatorn är den största nyckeln till en kvalitet yta. Ta bort dörren från gångjärnen innan du börjar med att köra stiften upp genom botten av gångjärnen. Läggning dörren platta kommer att göra målningen enklare och bidra till att förebygga driver och droppar.

Du behöver:
Skruvmejsel
. Hammer.
Excenterslip.
Sandpapper.
Olja limning primer.
Roller.
Latexfärg.


1.
Ta bort de två skruvarna på botten av dörrhandtaget samt de två skruvarna i ansiktet plattan i kanten av dörren med en skruvmejsel . Ta bort vredet och dra anfallaren bulten från kanten av dörren. Upprepa processen med de döda bult.
2.
Fyll någon bucklor och Dings i dörren ansikte med kropp filler kitt. Använd en spackel för att plana ut spacklet. Låt kitt härda i minst en timme.
3.
Sand dörren för att ta bort lös färg och andra rester. Använd en excenterslip med 100 sandpapper. Arbete i avsnitt ta bort så mycket av den gamla färgen som möjligt och utjämning av sådana knepiga tillfällen. Sand någon spacklas fläckar i jämnhöjd med dörren i ansiktet.
4.
Applicera ett lager av olja bindning primer till ett ansikte och långa kanterna på dörren. Arbete i långa, raka linjer arbetar med att tillämpa det så jämnt som möjligt för att förhindra driver och droppar. Låt primern torka. Vänd dörren över och främsta återstående ansiktet. Låt primern härda för etiketten rekommenderad tid.
5.
Roll on ett lager halvblank latexfärg i ditt val av färger till ett ansikte och kanterna på dörren. Arbete i lång, rak stroke, att kanterna på The Strokes med rullen. Arbete under några områden som byggts upp färg för att förhindra driver och droppar. Håll rullen väl lastad med färg för bästa resultat.
6.
Låt färgen torka och applicera ett lager till de återstående sida med samma teknik. Låt den rekommenderade torktiden innan ett andra skikt på båda sidor av dörren.
7.
Tillbaka dörrhandtaget och Deadbolt i omvänd ordning. Sätt i anfallaren, dra åt skruvarna i dörrens kant, sätt på ratten eller låsa tumbler och tråd monteringsskruvarna. Dra åt alla skruvarna med en skruvmejsel för att förhindra strippa.
8.
Ställ dörren tillbaka på sina gångjärn och knacka på stiften på plats med början i övre gångjärnet och arbeta dig ner.

Annan artikel

 • hur du gör din egen sectional soffan
 • Hur gör jag limma corian till trä?
 • elektroniska relä typer
 • för-och nackdelar med laminat badrum bänkskivor
 • hur att rigga en remskiva
 • hur man ska samordna sten & fasader färger
 • det bästa golv för att täcka en trappa i hemmet
 • hur man installerar någon dörr anslagssidan
 • nackdelar med breda trägolv
 • vilket försäkringsskydd är nödvändigt för bostadsbyggande?
 •