byte fasader alternativ

byte fasader alternativ

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-18

En stor hem förbättring som många husägare måste göra någon gång är att ersätta sidospår på ditt hus. Års exponering för väder och vind kommer att lämna din sidospår ser trött och eventuellt skadade i vissa områden. Ny spåranslutning kan inte bara ge ditt hem ett helt nytt utseende, men också bidra till att göra ditt hem mer energieffektiva.

Aluminium och Vinyl fasadbeklädnad

Aluminium spåranslutning är en av de billigaste och mest hållbara typer av is. Den är anspråkslös och inte ruttnar, men det kan vara bucklig och det kommer att blekna med tiden, vilket innebär att om du behöver ersätta en del av det som är skadat, kanske du inte kan få exakt samma färg som resten av ytterväggar, och den nyare delen kommer att stå ut mot resten av rangerbangård. Vinyl spåranslutning liknar aluminium sidospår på många sätt, bland annat de olika tillgängliga färger att välja mellan och det faktum att det är billigt. En nackdel med vinyl spåranslutning är att den är gjord av PVC-plast, så tillverkning och omhändertagande av det kan vara farligt för människors hälsa och miljön.

tegel och sten

Natursten i allmänhet inte används i hemmen på grund av att det är mycket dyrt. Stone är en extremt tålig byggmaterial, och ger utmärkt isolering för ditt hus. Brick spåranslutning delar många av de samma egenskaper som sten, även om det inte riktigt lika dyrt. Du kan måla din tegel eller sten sidospår om du vill, men båda materialen vädret bra med tiden, så målningen är inte nödvändigt. Brick är porös, dock, så om du bor i ett regnigt klimat, bör du lägga ett lager genomskinligt tätskikt tätningsmedel. Om du fortfarande vill tegel eller sten och kostnaden är en faktor, anser faner rangerbangård. Detta är en typ av uppställnings där en yttervägg är uppbyggd av tegel eller sten bredvid ditt hem ytterväggar och hålls på plats med små metall band.

Stuckatur

Stuckatur är en mycket mångsidig, måttligt prissatta sidospår alternativ. Det är en typ av plåster som innehåller ett cement bas och brukar användas i tre lager ovanpå en vägg av plywood Skärmning, metallnät eller trä-slat distanser. Stuckatur finns i många olika färger, med pigment blandas in i gips, eftersom det är blandat. Du kan också ha stuckatur tillämpas med en jämn strukturerad yta, en rakad finish eller snurras finish. Stuckatur är anspråkslös, brandsäkra och mycket energieffektiva, men det är också porös som tegel, så lägger ett lager klar vattentät fogmassa bör göras efter det stuck har satt.

Trä Siding

En av de traditionella formerna av uppställnings material är trä. Trä är en mycket attraktiv material i ytterväggar, men ganska dyrt att installera, och underhåll-intensiva. Trä sidospår måste målas om med några års mellanrum, och efter tre eller fyra färgskikt har lagts till, måste det skalas ned till bart trä att lägga ett nytt lager av färg. Trä är också mycket känslig för lider av röta, mögel och insekter (inklusive termiter), så du måste vara vaksamma på spotting dessa frågor och behandla dem innan de sprider sig till andra områden i rangerbangård.

Annan artikel

 • idéer för att bli av kök
 • hur man skär en dörr jamb att installera kakel
 • ska jag använda plaströr för mitt nya VVS projekt?
 • hur att värma ditt hem med solenergi
 • vad är en Pulverlackerat?
 • diy billigaste golv idéer
 • vad är det korrekta sättet att installera en PVC duschdraperi?
 • skattelättnader för solenergi
 • hur man isolera en dubbel bred husbil
 • vanliga problem med en takmonterad solsystem varmvattenberedare
 •