flaggstång alternativ

flaggstång alternativ

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-10-22

Flaggor har ett antal användningsområden, beroende på vilken typ av flagga. Dekorativa flaggor göra perfekta varvet ornament eller heminredning. Den amerikanska flaggan visar patriotism och hedrar ett antal federal semester. Medan en traditionell flaggstång är en av de vanligaste sätten att hänga någon typ av flagga, det är säkert inte det enda sättet. Flera flaggstång alternativ kan vara till hands.

Personal eller dymling

Använd en liten stab, eller ens en träpinne, för att hänga en flagga. Sätt i pluggen genom flaggan är öppningen där flaggstången normalt skulle gå. Sedan hänga personalen horisontellt, med flaggan hängande vertikalt, från ett antal platser. Använd spik eller skruv för att fästa ändarna av personal eller pluggen till en vägg, ovanför en dörröppning eller från huset takfoten. Ett annat alternativ är att sätta ner på personal eller pluggen till en plantageägare eller liknande innehavaren så att personalen står upprätt och vågorna flaggan horisontellt.

Rope

Rope är ytterligare ett sätt att hänga en flagga. Häng upp rep mellan två punkter som är tillräckligt långt ifrån varandra så flaggan hänger ner fritt. Detta kan vara mellan ett hus och främre lyktstolpe, en byggnad och ett tecken, eller ens ett rep draperad mellan två verandan eller pelare uteplats. Människor använder ofta rep för att hänga en serie av bön flaggor eller andra mindre flaggor. Sätt i repet genom flaggan sida öppning och säkra den med clips, tråd eller en tråd om du behöver det för att stanna på plats.

Rep arbetar också för att hänga flaggor i fönstren eller på toppen av valv. Säker varje sida av rep på vardera sidan av fönstret eller valvet toppen.

Om du hänger en amerikansk flagga, följa gällande protokoll. Fönster flaggor bör hängas med stjärnorna till vänster om någon tittar på flaggan utifrån. Flaggor hängde från byggnad eller hem bör ha stjärnorna på den sida bort från strukturen. Flaggor hängde över gatorna som reser öst och väst borde ha stjärnorna på norra sidan, medan flaggor hängde över gatorna som reser norr och söder bör ha stjärnorna på den östra sidan.

Wall

Ett annat flagga hängande alternativ är att lägga den platt mot en vägg. Fäst hörnen på flaggan med nubb, små spikar eller dubbelhäftande tejp som är stark nog att bära flaggan vikt.

Antenn

Hang en mobil flagga till din bil eller lastbil genom att fästa flaggan till antennen . Sätt antennen genom flaggan är öppningen där stången skulle gå och stadig klipp för att hålla flaggan på plats.

Annan artikel

 • stilar i väggfästen
 • hur man väljer den perfekta himmelsblå färg
 • hur man refinish en tegelsten spis
 • stilar i futon
 • hur man kan inreda nischer och små utrymmen i ditt hem
 • rustik inredning definitioner & trender
 • hur man hänga en druva rack vin vin
 • hur man gör bar hyllor
 • hur man skall avgöra NORITAKE Kina mönster
 • hur man målar en elektrisk värmare
 •