idéer för panel

idéer för panel

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-08

många för första gången husköpare inte har den ekonomiska friheten att köpa ett perfekt inrett hem som nyligen är konstruerad. Äldre bostäder, särskilt de som byggdes på 1960 och 1970, kan ha väggarna täckta av träpanel. Om detta ser inte passar in med din idé om det perfekta hemmet, har du flera alternativ med denna typ av väggbeklädnad.

Bakgrund

Bakgrund är en lösning för att täcka upp panel om du känner att det inte fungerar väl med inredningen i ditt hem. Du har två val när det gäller att täcka panel med tapet. Du kan installera en liner över panel innan du placerar traditionell tapet på väggarna. Det andra alternativet är att använda en tapet som är särskilt utformade för att täcka träpanel. Denna typ av tapet kräver inte att du kan placera någon typ av liner ner och kan tillämpas ganska snabbt, precis som du skulle traditionell tapet.

Målning

Måleri är ett populärt alternativ. Det är billigare än att bara riva ner paneler och hängande innerväggar i dess ställe. Hängande drywall kan bli en dyr satsning, speciellt om du har flera väggar i ditt hem som är täckta med paneler. Du kan antingen välja att fylla i spåren i paneler eller lämna dem ifred och bara prime och måla över den panelklädda väggarna. Välj en färg som är en mörkare nyans för att dra bort uppmärksamheten från spåren om du väljer att inte fylla dem.

Wall Art och stora möbler

distrahera ögat från panel är en väg att skapa en illusion om att det existerar inte i ditt hem alls. Större möbler, som till exempel en bokhylla eller en moraklocka, kan användas för att dra ögat mot skönheten i klockan eller en mängd böcker som kan placeras på hyllorna. Du kan också hänga stora bitar av konst på väggarna som är täckta med paneler. Välj bitar som är målade med nyanser som kompletterar färgen på paneler så att de två smälter samman.

Införliva Panel till din design

Istället för att försöka ta bort eller dölja paneler, infoga utseende och tonen i trä i ditt hem inredning. Installera ljus mattor och ta in ljusare möbler att göra rummet ljusare i kontraktet till den mörka färgen på träpanel. Sovrummet går också dekorerad med en vit sänggavel, byrå eller stol för att göra det rummet ser ljusare ut. Tillåt mer solljus i alla rum som är fyllt med paneler genom att installera ren gardiner och undvika persienner eller tunga gardiner.

Annan artikel

 • hur man får skåp rabatt kök
 • Vad är dra ut kranar?
 • hur du tar bort glasyr på keramiska plattor
 • hur man hänga en klänge vinställ
 • Var kan jag köpa en hund tryckt tröstare set?
 • hur man gör en fyrkantig mur av tavelramar
 • hur franska textur en vägg
 • hur man ram en spegel
 • hur att lysa upp ditt tråkiga rum
 • puck belysning idéer
 •