gratis för barn inredningsidéer

gratis för barn inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-28

Barnens rum har en plats att sova, studera, spela och lagra en ständigt växande samling av kläder, leksaker och andra tillhörigheter. Dekorera sina rum när barnen växer och deras stilar förändring kan vara dyrt och tidskrävande. Det behöver inte vara, dock. Utsmyckning idéer och tips kan uppdatera ditt barns rum och skapa en fristad som speglar barnets ålder, personlighet och passioner.

Rensa i röran

Titta noga på layouten för ditt barns rum och fastställa den bästa placeringen för möblerna. Börja med säng, sedan montera andra möbler runt den. Rensa ut objekt ditt barn har vuxit. Förvara dessa poster, donera dem till välgörenhet eller ta dem en ersättning butik. Förvaras endast de objekt ditt barn älskar och användningsområden. En prydlig utrymme inbjuder kreativitet och mer vilsam sömn.

Wall Art

tidskriftsomslag göra stor konst, och kan tejpas eller halsas upp, beroende på din tolerans för hål. Använda tidningar du prenumererar på (eller kopior från vänner och familj), låt din dotter välja fem till 10 omfattar hon gillar, och placera dem i ett konstfullt arrangemang på väggen.

Ett annat alternativ är att välja tre till fem bitar av din sons konstverk och plats hans skapelser i ett galleri-typ display på väggen. Om du inte har ramar, helt enkelt tack eller tejp bitarna på väggen, eller måla en faux ram runt varje att ena gruppen.

Är ditt barn en spirande dansare eller idrottsman? Tröjor eller kostymer dans som har vuxit ur eller inte längre är slitna göra stora väggdekorationer. Använd nubb eller små spikar att visa. Skapa ett montage med utmärkelser, bilder och liknande memorabilia.

Samlingar och Fritid

även om det inte är en formell hobby, mest barn samlar på något. Oavsett om det är dinosaurier eller dockor, hitta en särskild plats för liknande objekt så att din dotter kan njuta av hennes nuvarande passion. För äldre barn, en snygg och funktionell område där väskor eller kepsar kan hängas på väggen som en samling.

Utse en hylla eller bordsskiva för din son att skapa säsong visas. Tankar och hav glas från en strand utflykt kan placeras där i sommar, och ersättas med röda blad och miniatyr pumpor på hösten.

Foto Gratisgrunka

Här är något du kan göra med alla dubbla bilder eller bilder som är inte klippbok värdiga. Skär foton till 1-tums breda band och häfta ändarna för att skapa en kedja, som julgran kedjor som vi brukade göra från färgat papper. De är roliga att göra och barn älskar att fånga en glimt av dem själva eller en nära anhörig i ett foto utdrag. Drapera kedjor längst upp i ett fönster, runt en garderob, eller bara hänga på väggen eller från en anslagstavla.

Annan artikel

 • hur man målar ett konkret swimmingpool
 • idéer för BUK semester inredning
 • hur man installerar övertoner glueless laminatgolv
 • pojkar sovrum idéer: Tonka
 • Hur man sköter om varathane trägolv
 • lavalampa stilar
 • rustik inredning definitioner & trender
 • hur man styr ett ljus från två switchar
 • Var hittar jag värdet av fint porslin?
 • bokhylla prydnad idéer
 •