badrum idéer för ett laminatgolv

badrum idéer för ett laminatgolv

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-13

Efter att ha beslutat att du vill laminat en badrumsgolvet, det roliga och kreativa delen av projektet påbörjas. Först måste du välja vilken typ av laminatgolv du vill. Dina alternativ inkluderar laminat som liknar natursten som skiffer, trägolv i nästan alla olika färger och träslag, samt laminat som har samma visuella intryck av keramiska plattor. Och eftersom laminatgolv kan installeras över ett befintligt golv, det är ett idealiskt alternativ för badrum transformationer --- speciellt om ditt val har behandlats med ett vattenavstötande, enligt HGTV. com.

Trä Classic

Medan traditionella trägolv kanske inte den bästa idén för ett badrumsgolv på grund av den mängd fuktighet i rummet kan ha genom användning kan laminatgolv ge dig samma utseende för mindre pengar och mindre bekymmer. Om du väljer trä laminat plattor, kan du använda dem för att skapa ett mönster som ett vackert parkettgolv du ser i eleganta europeiska hem. Eller så kan du använda laminat plankor som installerar på samma sätt som en traditionell massivt trägolv. Beroende på storleken på ditt badrum, kan du också använda plankor för att skapa ett fiskbensmönster --- en design som du vanligtvis bara hittar i de finaste av exklusiva hem. Om du vill ge ditt badrum som extra liten punsch, är en idé att köpa några mörkare laminat trä bitar så att du kan använda dem för att göra en gräns i ditt rum eller en brännpunkt, säger framför en vacker foten badkar.

Checkerboard Fun

rutmönster har varit en populär design stil sedan 1950-talet. Även om det kan ofta ses i klassiskt svart och vitt mönster, kan du ge ditt badrum ett mer modernt utseende med hjälp av två nyanser av keramiska utseende laminat plattor så att ditt rutmönster är mycket mer subtilt. Och genom att lägga din laminat plattor på diagonalen, kan du faktiskt göra ditt rum ser större enligt många av de designers på HGTV. com. Detta faktum gäller särskilt vid användning av ljusa plattor. Detta tillvägagångssätt fungerar bra med många olika stilar från Land Frankrike och Medelhavet till shabby-chic stuga, som du använder skuggor varianserna för att skapa de rika utseendet på en damast tyg.

Jordnära Stone

Med hjälp av olika färger av laminat som ser skiffer plattor kan omedelbart ge en rik, varm, jordnära känsla till ditt badrum. När du installerar dem, se till att ta bort en betydande mängd av plattorna så att du kan se och därmed variera kakel färger som du lägger din klinkergolv. Detta tips kommer att ge dig designer ser du ser i tidningar och på tv, men utan bekymmer och underhåll av bräckliga, naturlig skiffer.

Annan artikel

 • hur man ansöker ÖVERVÄLDIGANDE textur till dina väggar
 • hur man kan bli av nya matta rök
 • hur man gör en böjd utskuren i mattan för att sätta ett köksbord
 • hur man byter från en vanlig glödlampa till LED
 • hur man installerar ett golv grafik
 • vad är en bifold garderobsdörren?
 • hur man gör en voile swag
 • hur man målar med lack
 • hur man väljer gardiner
 • hur man ansöker Feng Shui för ditt kök
 •