användning av dekorativa grytlappar

användning av dekorativa grytlappar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-11

Silicon grytlappar klarar höga värmer utan brännhet eller smältning. Även om kisel grytlappar är effektivt och rationellt, kommer du inte hitta något liknande den gammaldags quiltat tyg kvadrat grytlapp för mångsidighet. Du kan köpa dem för nästan ingenting, och de finns i ett otroligt utbud av färger, storlekar och stilar. Även om du använder kisel och kära för att ta varma kastruller ur ugnen, vadderade grytlappar har de mest dekorativa potential.

Bära dem

Sy en grytlapp eller två till din förkläde för fickor. Placera bara dem där du vill att de ska vara och köra en söm runt botten och sidorna. Du kan även göra rampen från en kökshandduk som matchar eller kontrasterar mot grytlappar. Sy på fickorna, sy 4 fot av 1-cm breda band längst upp som band. Du har nu ett förkläde som matchar ditt kök.

Dekorera väggar

Med hjälp av en klibbig kitt (de saker som du använder för att hänga affischer), göra en "täcke" av grytlappar till din vägg. Du kan göra din design mosaik stil, ragla dem i en tegel mönster eller använda en traditionell layout quilt block som din inspiration. Denna teknik kommer också att göra en praktisk anslagstavla. Om du använder tjockt grytlappar, kan du sticka kartnålar in i dem. Skaffa ett par kvadrat grytlappar med ficka på baksidan för din hand, hänga dem ficka sida som en del av din anslagstavla och använda dem för att hålla pennor och anteckningsblock.

Make Them Art

Om du har speciellt vackra, färgglada eller slående grytlappar, har dem inramade och hänga dem på väggen. Detta skulle vara en vacker, ovanligt accent i ett kök eller matsal, särskilt om du köper samordnande sängkläder (handdukar, mattor plats, dukar och löpare) att gå med dem. Gör stol kuddar att matcha genom att skära kände torg storleken av fyra grytlappar (staplade två och två), sätta Påpressbart mellan kände och grytlappar. Järn att ansluta sig.

Vara praktiskt

Hang en vante-formad grytlapp på en lämplig plats. Använd den för att hålla ditt kök sax. Använd gamla tyg grytlappar som skjutreglage under benen när du flyttar tunga möbler. De kommer att skydda golvet. Frotté grytlappar är bra för använda polish eller vax för bilar eller möbler. Behåll en i badrummet att lägga under din curling /uträtning järn. Använder säsongens dem som grytunderlägg på bordet för att hålla varma rätter från brännhet i träet.

Annan artikel

 • dryck centrum designidéer
 • hur man kan inreda ett sovrum med plattor
 • hur man bygger svävande hyllor på timmerväggar
 • hur man kan inreda ett storstadsområde sovrum
 • romerska valv vs gothic båge
 • hur man plocka ut draperier
 • röda kök designidéer
 • hur man ansluter en takfläkt med en lätt till en switch
 • hur har curbvädjan 1
 • hur man köper anpassade dörr portklappar
 •