stilar i trim färdiga snickerier

stilar i trim färdiga snickerier

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-27

Du behöver:
avfettning
. Golv skrapa.
Sander på pole.
Sandpapper.
2 penslar, 3 inches bred.
Roller och rullen ärm.
Roller pan.
Rör pinnar.
2 stora hinkar.
Akryl glas vätska.
Latex betonggolv färg.
Raw umbra och svarta nyanser.
Rena trasor.

Trim finish timmermansarbeten omfattar många olika stilar och tekniker. I flesta moderna boende hänvisar trim snickeri helt enkelt med sin praxis med encasing dörrar, fönster och skåp och golv med trä trim. Trim snickeri har blivit mer än så och innefattar allt som gör ett hem beboelig och estetiskt tilltalande. Från utarbeta lister trä krona till böjbar vinyl, har trimma snickeri blivit en konstform alla sina egna.

Base Molding

Base gjutning är trim som går runt på golvet. Den mest mångsidiga av alla lister, är bas gjutning används också för att avsluta ut dörrkarmar och fönster. Base gjutning kommer i 8-fots längder och har några grundläggande mönster som används konsekvent.

TRÄPANEL

TRÄPANEL är en typ av trim efterbehandling hänvisa till en bred bård som sträcker sig från golv till 36 inches i höjd på en innerväggen toppat med en gjutning av ditt val. Det kan vara komplicerade eller enkla. TRÄPANEL kan vara en uppsättning av upp paneler toppad med snidade eller upphöjda gjutning eller det kan vara tapet toppad med en bit kvartsrund gjutning.

Rosette och sockel Blocks

De flesta lister köra konsekvent, sneda, rumpa ledad och fortsatte under hela hemmet. I äldre och dyrare bostäder, är utsmyckningar tillsätts ofta. En rosett är en fyrkantig huggen block. När en 45-gradig mitra normalt används, kan en rosett block läggas till hörnet med gjutning stångas upp mot det. En sockel block är en snidad rektangulärt block används på basen av dörröppningar med gjutning avslutande i det.

Listen

stil och användningen av listen betecknar extra ansträngning tas i trim efterbehandling. Listen läggs extra touch av fina hantverk, vanligtvis kör längs linjen där väggen och taket möts. Med en genomarbetad profil, använder det en 45-graders geringssnitt längs båda sidor för att underlätta spänner mellan tak och vägg. Många praktfulla gamla byggnader använder listen, såsom depåer och hotell. Några andra moderna användningsområden inkluderar ovan skåp och fina möbler såsom inbyggd i Kina skåp.

Vinyl Style

De flesta trim kan nu köpas i valfri längd av vinyl. Detta mångsidiga böjbar gjutning har blivit det självklara valet för många där målningen är alternativet. De flesta typer av gjutning finns nu i vinyl och bör övervägas för kostnad och användbarhet. Vinyl gjutning nedskärningar samma som trä och är lättare att arbeta med på grund av dess konsistens. Grund av sin hållbarhet och livslängd, är det något som skall beaktas.

Annan artikel

 • hur man tråd en takfläkt med två 3-vägs omkopplare
 • Hur kan jag göra mina egna knoppar från sten?
 • sovrum inredningsidéer med antika möbler
 • hur vinden en nyckel väggklocka
 • brunt papper vägg behandling
 • hur man kan inreda med antika mjölk burkar
 • idéer om redecorating ett sovrum
 • hur har HGTV kommer till ditt hus
 • hur interline draperier
 • hur man gör en dubbel omfattande mobil hem ser ut som ett hus
 •