shabby chic kontor idéer

shabby chic kontor idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-19

Shabby chic är en utsmyckning stil som ger en antik, romantisk känsla i ett rum. Shabby chic använder antika möbler och tyger med en touch av pasteller att göra en plats uppleva det som mysigt, hemtrevligt och lite feminin. För att skapa en shabby chic inredning kontor, använd ett antikt skrivbord, en antik stol med en vintage letar tyg och rustika behandlingar vägg. Shabby chic är lätt att uppnå när du inreder ditt kontor, du behöver bara veta hur man arbetar med det utrymme och hitta föremål som den gammaldags utseende och känsla

antikt skrivbord

Nyckeln till shabby chic design ser. använder antikviteter, så börja skur secondhandbutiker, antikaffärer och försäljning egendom att hitta den perfekta bit för ditt kontor. Inte bara leta efter bord som är den färg du vill, i stället leta efter stil. Kom ihåg att alla vintage möbler du köper kan målas i en antik finish med vit eller beige bedrövad färg. En bit av rik, rustikt trä eller en rulle topp skrivbord kommer att vara en perfekt passform för ditt rum. Håll också ögonen öppna för bitar som inte nödvändigtvis är avsedda att vara skrivbord men kan enkelt omvandlas. Till exempel ett antikt skåp som är tillräckligt djup för din dator skulle vara perfekt när du lägger till en utrullning hylla för tangentbordet.

Vintage prydnadssaker

När du är på jakt efter antika möbler, sök din lokala sparsamhet butik eller Goodwill för vintage som är både dekorativ och funktionell. Leta efter en vintage vatten kanna eller vas som kan användas för att hålla dina pennor eller en antik ljus. En lampa utan lampskärm är inte en affär brytare. Skapa i stället en egen lampskärm med shabby chic tyg som bättre matchar ditt tema. Om du hittar en perfekt bild ram med krossat glas, ta tag i den. Du kan byta ut trasiga glaset med en ny glasskiva eller omvandla den till en spegel. Håll ögonen öppna för vintage utskrifter som kan omarbetas, viktoriansk stil mattor, gardiner spetsar och lådor skugga. Alla dessa punkter kommer att göra vägg konst som kommer att bidra till ditt rum tillsammans.

Vintage tyg

Använd tyg för att hjälpa till den sista touchen till ditt rum. Tyger som representerar shabby chic inredning stil är blek krämer, grönt hav och andra pastellfärger. Färgerna sig ser antika, men styra framgår färger som liknar barnkammare färger. Shabby chic mönster ser något viktorianska med en spets eller vin-liknande design. Skapa en kudde för skrivbordsstolen omfattas shabby chic tyg. Täck kork brädor med tyg och hänga dem på väggen. Använd detta tyg som bakgrund i din skugga lådor. Det finns en mängd olika ställen du kan använda tyg för att slutföra uppgifter om ditt kontor, använd bara din fantasi.

Annan artikel

 • hur du kan skilja mellan glas kakel
 • hur man kan inreda en bokhylla i fantastiska nya sätt
 • hur man målar dubbelglas träfönster
 • uteplats vs däck
 • hur man ansöker sugkoppar
 • hur man rengör mattor och hålla dem från stretching
 • orientalisk inredning idéer
 • hur man hänga gardiner från tak till golv
 • design idé för ett kök backsplash
 • regency fönster behandlingar
 •