platsbelysning proffs & nackdelar

platsbelysning proffs & nackdelar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-30

Du behöver:
färg eller tapet
. Puck belysning.
Korgar.
Dekorativa föremål.

platsbelysning är funktionell belysning som är avsedd för ett specifikt ändamål. Den vanligaste användningen av uppgift belysning är i köksdelen. Belysning används under skåp till stöd i arbetet i hackning, blandning och mätning. Det finns flera typer av armaturer som du kan använda för uppgiften belysning, samt flera typer av lampor. Belysning och armaturer har sina egna för-och nackdelar.

Lysrörsbelysning och nackdelar

För-av band lampor är att de erbjuder även, diffust ljus, så det finns en jämn koncentration av ljus från källan. Armaturen är lång och rektangulär och kan vara 12 till 24 inches bred. Denna typ av uppgift belysning är den vanligaste och kan användas med olika typer glödlampa. Nackdelarna är att husen kan vara skrymmande och självklart, särskilt om transformatorn är inbyggd.

Puck Belysning och nackdelar

Det är små, runda lampor som skiljs åt av flera inches av tråd. De kastade små pooler av ljus på den bänk, och många ser dem som den mest estetiskt tilltalande av uppgift ljus. Lamporna också kallas skivan ljus och kan användas med halogen, LED och lampor xenon. Tyvärr är de svagaste och minst effektiva typ av belysning. En Consumer Reports test gjort på batteridrivna puck ljus uppgav att ljuskvalitet var svagt och dåligt.

Linear Belysning och nackdelar

Linjär ljus är små, rektangulära lampor som skiljs åt av flexibel kabel. Kabeln möjliggör att belysningen följa kurvor och varv på skåpet. De små lökar kan justeras längs kabeln där husägare väljer. Liksom pucken ljus kan linjär belysning användas med halogen, LED och lampor xenon. Dessa lampor säljs endast på belysning butiker och på Internet. De tenderar också att vara dyrare än andra typer av lampor.

Skrivbordslampa och nackdelar

skrivbordslampor finns i en mängd storlekar och utföranden. De har ofta en löstagbar nyans som tillåter ägaren att kontrollera ljusstyrkan i ljus de ger. De är placerade på bord, bänkskivor och tabeller. De ger ofta extra ljus för läsning. Skrivbordslampor kan ha låg wattförbrukningssiffran, vilket är bra för miljön och plånboken, men de kan fällas över och eventuellt orsaka brand. De kan variera mycket i vikt. Om du väljer en skrivbordslampa, kanske du vill ha en tyngre modell för att undvika deponering.

Annan artikel

 • idéer för att fylla italienska skål centerpieces
 • det bästa sättet att rengöra en stationär fontän
 • hur man hänga glas fisk skålar
 • produkter som färg eller bets betong
 • övergångsbestämmelser inredningsidéer
 • hur man gör en filt med fuskpäls
 • hur man målar en lada tak
 • hur man gör en topper för rullgardiner
 • vad är Murano aventurin glas?
 • hur man bifoga bild hängande hårdvara
 •