italiensk stil fönster behandlingar

italiensk stil fönster behandlingar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-07

Med rätt tyg och en touch av färg kan du avsluta din italienska stil rum på en harmonisk lapp med ett fönster behandling som kommer att slutföra utseende. Innan du väljer rätt fönster behandling för ditt rum, bör du överväga vilken italiensk stil du siktar på ---- modern italiensk stil eller den mer lantliga utseendet på Toscana.

Inredning Fönster Behandling Färg

Om du har målat dina väggar en strukturerad nyans av gult i hopp om att fånga romantik i Toscana, leta efter gardiner som ryms inom detta tema. Välj varm, jord-tonade färger som choklad brun eller röd lera för dina gardiner. Toskansk stil gynnar också några nyanser av grönt och rött vin, t. ex. vinrött. Om ditt rum är mer längs stilrena, rena linjer i modern italiensk stil, prova en kräm, ljus gråbrun eller blekt gul bara lägga till en touch av färg mot den populära, ljusa vita väggar modern italiensk stil.

Inredning Fönster Behandling Tyg

För en extra touch av Country Comfort i toskansk stil rum, välj en lätt strukturerad väv, till exempel en grov bomull eller skrynkligt eller krossade ren för dina gardiner. Om toskansk stil lämpar sig för varma färger, texturerat gardiner, är den moderna italienska stilen om chic enkelhet. Välj en mjukare tyg, som en hög thread-count bomull eller en silke för att få modern look du vill ha. Sheers, spets och ljus bomull är alla vanliga tyg valmöjligheter när skapar både toskanska och modern italiensk stil fönster behandlingar.

Inredning Fönster Behandling Style

Både moderna italienska och toskanska stil inredning lämpar sig för enklare konstruktioner av gardin och fönster behandlingar. Sikta på sheers eller grundläggande golv paneler längd i de flesta rum, liksom vardagsrummet eller sovrummet. I köket tycker om att använda en Valance med en grundläggande design för att lägga till lite detaljer. Vinstockar eller frukt är populära motiv. Koppla ihop Valance med två eller flera kortare paneler placeras halvvägs upp fönstret för att slutföra landet effekt. Om gardiner inte är din grej, prova enkla spaltgolv, träpersienner i en ljusare färg för en mer grundläggande utseende.

Fasad Persienner och markiser

Inredning fönster behandlingar i italiensk stil tenderar att vara enkel på grund av detaljer i utsidan fönster behandlingar. Smidesjärn eller trä blomlådor med ett överflöd av blommor utanför lägga till en touch av visuell färg när sedd genom ren gardiner inne. Exteriör träluckor, när det är stängt, lägg till en djärv färgklick en mestadels cool, modern italiensk stil inredning systemet.

Annan artikel

 • färg trim idéer för tegelhus
 • fotlister idéer
 • hur fläcken konkreta åtgärder
 • hur man bygger en gör det själv fönster spaljé
 • hur man bygger ett sovloft
 • termisk uteplats fönster behandlingar
 • hur man använder tavelramar att producera en TRÄPANEL effekt
 • hur man hänga 4x10 tavelramar
 • stilar i inomhus räcken rumsavdelare
 • hur antika trägolv
 •