hur man målar en väderbiten lada titt

hur man målar en väderbiten lada titt

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-22

En vittrad röd färg kan lägga till ett pop med stor färg något motiv systemet. Att hålla den målade bit rustikt och antikt söker kommer att ge det en shabby chic överklagande och kommer att lägga lite färg och intresse för din inredning samtidigt smälta in med resten av din inredning. Målar en vittrad lada se ut, om det är på ett skåp eller en möbel, handlar om att välja rätt färg röd

Du behöver:. .
Ammoniakbaserade renare
Trasor.
120-slippapper.
Fläcken.
Paint.
Små färg hinkar.
Pensel.
Stålull.
Glaze.


1.
Rengör möbler eller skåp noggrant med en ammoniak-baserade rengöringsmedel. Ta bort alla fett och smuts från objektets yta. Rester på pjäs stör lack och kan orsaka peeling och bubblande av färgen över tid.
2.
Sand hela pjäsen. Använd en Hörnslipmaskin att göra jobbet går snabbare. Palm Sanders finns på de flesta byggvaruhus. Oroa dig inte för att få slipning perfekt jämn. Du replikerar en vittrat utseende, så målgång ska vara något ofullständig. Torka slipning bort damm med en fuktig trasa.
3.
Färga hela pjäs med en mörk fläck. Valnöt är ett bra val för en väderbiten lada utseende. Torka fläcken på träet med en borste eller trasa. Torka bort eventuellt överskott med en ren trasa. Återigen, oroa dig inte om perfektion. Detta är den färg som kommer att blöda igenom färgen färg när arbetet är klart. Låt fläcken att torka över natten.
4.
Häll två färg färger i separata behållare. För en vittrad lada utseende, vill du röd och svart färg. Välj en bra röd som efterliknar en lada. Du kanske vill testa flera färger i rött innan du väljer en slutlig färg. Reds med för mycket rosa eller blå kan inte ge dig det utseende du vill ha.
5.
Måla en liten del av stycke med svart färg. Använd en borste för att tillämpa måla jämnt över en hanterbar område. Låt färgen vila i några minuter. Strax innan färgen blir klibbig, tillämpa den röda färgen över den svarta.
6.
Använd en trasa, smörj två färger tillsammans för att blanda färger. Blanda färgerna kommer att skapa en verkligt vittrade utseende. Du kan behöva att öva denna teknik på en bit skrot trä innan du försöker det på dina möbler eller skåp. Upprepa basfärgen, topp färg och trasa process för att täcka hela pjäsen. Låt objektet att torka helt.
7.
Blanda fyra delar glasyr i en del svart färg. Du kan lägga glasyr eller färg tills du får en konsistens som du gillar.
8.
Doppa en trasa i glasyren blandningen. Applicera glasyr på hörn och kring eventuella knoppar eller andra detaljer arbete. Glasyren kommer att skapa utseendet på år av smuts och slitage. Arbetet glasyren i hörnen tills du får den mängd vittringen som du gillar. Torka bort överflödigt. Låt glasyr torka.

Tips och varningar


 • För en mer rustik stil, använda sandpapper eller stålull på ytan efter färgen har torkat. Gnid bit på dess kanter och hörn där slitage skulle ha skett under åren.
 • Annan artikel

 • hur man använder bokhyllor för att dela ett rum
 • hur reparera fläckar i strukturen färg
 • vilken höjd att montera en Mantel?
 • rostfritt stål köksskåp idéer
 • hur man hänga tårta brännare ljus
 • design idéer för en liten hall
 • användningsområden för bladguld
 • hur man täcker mattan slitage på stegen
 • hur reparera en trasig växel på en vertikal blind
 • Hur man sköter om en zebra hud
 •