hur man installerar bambu golv på betong

hur man installerar bambu golv på betong

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-12

Bambu golv anses allmänt vara en av de mest miljövänliga materialen i världen. Den bambu anläggningen tar bara några veckor att regenerera efter skörd, jämfört med årtionden det tar för träd att växa tillbaka. På grund av detta hållbarhet, många villaägare väljer bambu golv i stället för traditionella lövträ. Bambu golv kan även installeras på betong undergolv så länge åtgärder vidtas för att förhindra fuktskador

Du behöver:.
Fukt testutrustning
. Måttband.
Konkreta avjämningsmassa.
Murslev.
Broom.
Fuktspärr (t. ex. 6 mm poly eller liknande).
Bostik's Best golv lim (eller liknande).
Tandspackel.
Plastdistanserna.
Saw.
Bänd bar.


1.
Testa fukthalten i betongplattan. Du hittar konkreta kit fukt test hemma förbättring och järnaffärer. Enligt SuzyBamboo golvföretag, bör bambu golv inte installeras på betong där fukthalten är större än 3 pounds per 1. 000 meter.
2.
Mät upp rummet för att avgöra hur mycket material du behöver. Multiplicera längden och bredden för att beräkna ytor och tillsätt därefter 5 procent till denna siffra innan du gör dina inköp. Extra golv kan stå för material förlorade mot styckning, och kan lagras för framtida reparationer.
3.
Placera materialet i rummet och låta den anpassas för 48 till 72 timmar. Öppna lådor och gruppen golvbrädorna tillsammans för att minimera färgvariationer som du installerar golvet.
4.
Förbered betonggolv. Fyll hål, sprickor eller låg fläckar med ett konkret avjämningsmassa, appliceras med murslev. När denna förening är torrt, sopa golvet för att avlägsna eventuell kvarvarande smuts eller skräp.
5.
Täck betongen med en fukt-ång flamskyddsmedel produkt, exempelvis 6 mm polyeten folie. Kontrollera installationsanvisningarna för ditt golv för att se om tillverkaren har särskilda rekommendationer. Installera plåten i överlappande rader, och inte fäst den i underlaget.
6.
Applicera golv lim till hälften av golvytan hjälp av en tandspackel. Både Teragren och SuzyBamboo rekommendera Bostik's Best lim, men kolla din installation instruktioner för att hitta bästa lim för ditt golv.
7.
Starta om din golvbrädorna längs den längsta väggen i rummet. Lämna en 1 /4 tum lucka i botten av väggen för att tillåta expansion. Använd plastdistanserna att bibehålla denna skillnad när du arbetar.
8.
Anslut den andra raden av golv. Håll styrelser i 45 graders vinkel mot den första raden och anpassa kontakterna längs kanten av brädet. Anslut styrelser och vik dem platt mot golvet. Torka av överflödigt lim från ytan av styrelsen genast med en fuktig trasa.
9.
Fortsätt ansluter styrelser med denna teknik, förbluffande lederna längs varje rad som du arbetar dig fram över golvet . Använd en rund eller hand för att såga golvet för att passa varje rad.
10.
Använd ett spett för att tvinga den sista raden i golv på plats. Ta bort alla plastdistanserna och installera bambu trimma eller avsluta remsor för att täcka expansionsutrymmen, om så önskas.

Annan artikel

 • hur man lägga keramiska plattor i köket
 • hur man utformar en bricka spis surround
 • kakel idéer för matsal och kök golv
 • fönster glasyr typer
 • hur man gör en affisch styrelse hålla sig till en tegelvägg
 • hur man berättar en ålder av en antik oljelampa
 • hur man målar en rostig metall dörr
 • kanji inredningsidéer
 • hur man ansöker lastbryggan för keramiska plattor
 • vad är ett rum fönster behandling idé?
 •