hur man använder aktiebrev på papper på väggarna

hur man använder aktiebrev på papper på väggarna

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-14

Om du är trött på samma gamla, täppt, tråkig verkställande inredning, överväga att använda gamla aktiebrev att täcka dina väggar. Detta skulle kunna lägga till en ny touch på ditt kontor eller väntrum, särskilt om du arbetar i den ekonomiska eller investeringsformer. Nuförtiden är det inte alltför vanligt att offentligt noterade företag att tillhandahålla certifikat papper att dela ägare eftersom bokföring sker på elektronisk väg, och denna praxis bidrar till att minska avfall och spara pengar. Skapa aktiebrev brukade vara en konstform, och många företag tillbringade en stor del tid och pengar att utforma dem. Detta ledde till ett antal mycket intrikata och vackra vinjetter uppe många historiskt betydande certifikat. Papper dina väggar med aktiebrev att göra en intressant väntrum som sätter dig och ditt företag isär

Du behöver:. .
Gamla aktiebrev
Tapetklister.


1.
Blir gamla aktiebrev. Om du inte redan har högar inställda aktiebrev, kan du köpa enkelt dem online. Flera webbplatser för att beståndet intyg samla in, kallad scripophily, kan sälja dig hundratals olika aktier från gamla företag som inte längre existerar. Många av dessa certifikat kan köpas i grupper eller partier, och priserna kan variera beroende på det faktiska innehållet på partiet och antalet aktier. Online auktion webbplatser är också ett bra ställe att söka efter stora mängder av gamla aktiebrev. Var noga med att mäta väggen du planerar att täcka med de certifikat och köpa tillräckligt många för att slutföra det.
2.
Förbered din vägg. Tapetsering din vägg med aktiebrev är inte olikt det tapetsering med traditionella tapeter. Du måste förbereda väggen för att ta emot certifikat genom att ta bort några bilder, hyllor eller andra hängningar. Patch eventuella hål eller fläckar i väggen med gips förening. Se till att hela väggen är relativt ren och fri från smuts och skräp.
3.
Förbered aktiebrev. Eftersom merparten av de certifikat du hittar på nätet är decennier gamla och har gått igenom flera händer innan din, det finns en chans att de inte kan vara i perfekt skick. Det är inte ovanligt att hitta certifikat med små revor eller veck i dem. Separata intyg i grupper baserat på tillstånd och planerar att använda mindre än perfekt och kära på kanterna på väggen. Majoriteten av människor som tittar på din vägg kommer att ägna mindre uppmärksamhet åt dessa certifikat nära golv och tak, så placeringen av skadade certifikat är bäst i dessa områden.
4.
Applicera certifikat på väggen. Använda normal tapetklister, applicera ett tunt lager på baksidan av varje certifikat och tryck fast den på väggen på önskad plats. Tapetklister torkar snabbt, så se din placering är korrekt. Du bör också se till att limmet appliceras på alla fyra hörnen av certifikatet för att undvika curling och peeling över tiden.

tips och varningar


 • tapetklistret kommer att förstöra baksidan på din aktiebrev, och gör det nästan omöjligt att ta bort certifikat i ett stycke senare. Se till att de certifikat du limmar på väggen är inte unik och värdefull.
 • Annan artikel

 • hur man kan inreda med lamellgardiner
 • hur man ska tillämpa feng shui Ba Gua karta
 • hur man får se: retrostil inredning
 • hur man uppdatera och modernisera ett badrum
 • vävda nyanser vs persienner trä
 • diy vattenrenare
 • olika sovrum design
 • hur man skapar ett sovrum design med attraktiva sängkläder och tillbehör
 • hur du vill visa små speglar
 • Skillnaden mellan faux trä persienner & persienner trä
 •