Jacuzzi kapsling idéer

Jacuzzi kapsling idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-20

I de fall en Jacuzzi kräver en inneslutning, många av de samma principer för duschväggar tillämpas. Glas är den i särklass inneslutningen utformningen av val eftersom den tillåter ett badrum att känna tydlig och mer öppen. Glas, precis som speglar, kan göra ett utrymme känns större än den egentligen är. Det finns ett antal av design alternativ när det kommer till kapslingar som kan göra detta utseende med mindre traditionella konfigurationer.

Designer Glass

Samtidigt som vanligt se igenom glaset är mycket populär i hem design, inte alltid den personliga integriteten villaägare önskan i badrummet. Frostat glas ger en avslappnad alternativ för casual badrum, ger både privatliv och diskret kvaliteten på ett glas hölje. Etsat glas mönster kan också integreras där lådan fungerar som ett konstverk i rummet. Textured glas är ett spännande alternativ för rustika badrum där stora skivor av vanligt glas skulle kännas för modernt. Färgat glas, i båda subtila nyanser av blått eller mycket mörka nyanser av grått, kan göra för en ultramodern brännpunkt i ett modernt badrum design.

Compact Enclosures

I mindre badrum utrymmen utsikterna till en fullständig jetted badkar kapsling är inte alltid praktiskt. Nytt förenklat kapsling produkter är nytänkande design för moderna badrum. Villaägare kan nu installera glas sköldar över en del av badkaret så att vatten splatter utan att installera en full låda. Sådana sköldar lämnar den återstående hälften av badkaret öppna och tillgängliga utan behov av en dörr. Vissa europeiska tillverkare erbjuder samma partiell inneslutning produkt med hjälp av en ledad glasdörr. Dörren kan fungera som en inhägnad över den främre delen av badkaret, eller den kan stängas inåt när den inte används för att hålla rummet stilren. Andra produkter att tänka på för små badrum är uppfällbara badkaret inhägnader som kollapsar helt när den inte används. För små badrum fullt badkar kapsling är inte längre nödvändigt.

Wood Products

Vattentäta trävaror blir allt mer populära för användning i badrum design. För toppmoderna badrum, kan dessa träpanel bör införlivas omger glas bad. Lika effektiv i att göra en rustik uttalande, vattentät träpanel ihopkopplade med glasdörrar kan ha en vädjan land design. Dessutom kan trä inramning användas runt glas kapslingar för att lägga till mer visuellt intresse. Ett bra alternativ till metallinramade glas kapslingar, en trä-ramad hölje ger en bubbelbadkar utseendet på en chic bastu. Även om inte ofta tänkt på i badrummet design kan trä skåp vara ganska mångsidig.

Annan artikel

 • rustika hyllor idéer
 • rostfritt stål fönster behandlingar
 • hur man gör luftrenare till din bil
 • hur man använder en stencil borste
 • idéer för att använda olika keramiska plattor i varje rum
 • hur man målar en självlysande leo konstellationen tak väggmålning
 • dekorativa nyanser för fönster
 • hur man utformar rum sängkläder
 • hur man trimmar keramiska plattor
 • design idéer för en liten hall
 •