tumlade marmor backsplash idéer

tumlade marmor backsplash idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-28

Trumlat marmorkakel är ett populärt val när det gäller rustik eller gammaldags backsplash idéer. Den marmor är bokstavligen föll för att skapa en sliten och ojämn yta för en gammaldags stil. Trumlat marmor plattor är lika mångsidig som alla keramiska plattor och kan användas för vanlig mönstrade, eller design väggmålning. Den enda nackdelen med att använda den porösa marmor är att den kräver ett tätningsmedel avsluta efter installationen.

Aquatic Backsplash Idéer

Ge ditt kök eller badrum en vattenlevande utseende med hjälp av tumlade marmorkakel i olika nyanser av blått. Använd aqua blå, marin blå, baby blå, blekta blå och ljusblå bitar för att skapa backsplash. Installera små, rektangel brickor i ett slumpmässigt mönster. Om backsplash är i köket, lägga till en vattenlevande väggmålning ovanför spisen. Använd en fisk-mönstrad väggmålning med en vattnig bakgrund eller en segelbåt väggmålning med vatten och himmel bakgrund.

Bold Backsplash Idéer

Kombinera bruten svart, vitt och rött tumlade marmorkakel att skapa en djärv backsplash för ett kök eller badrum. Installera trasiga bitar av kakel i ett slumpmässigt mönster med grädde injekteringsbruk för att skapa backsplash. Line toppen och botten av backsplash område med tunna, rundade, silver, fälgar metall.

Land Backsplash Idéer

Använd omväxlande ljusblått, vitt och gult tumlade marmorkakel att skapa en bondgård-stil backsplash för ett kök eller badrum. Installera medium torget plattor i en blå-vit-blå-gula mönster. Kant upptill och nedtill på backsplash i små, rektangel, koboltblått kakel. Lägg till en liten, fyrkantig, koboltblå beskrivs, tumlade marmor kakel väggmålning av solrosor bakom spisen eller diskhon.

Blommor Backsplash Idéer

Skapa en finare, blommig, kök backsplash med släta tumlade marmorkakel runt mätarna och kakel väggmålning bakom spisen. Edge botten av backsplash med små, rektangel, skogsgrönt kakel. Använd stora, fyrkantiga, jade grön plattor för att skapa backsplash kring disken och bakom kaminen. Använd skogen grön bricka för att beskriva ett stort torg på väggen bakom spisen. Fyll torg med en tumlade marmor kakel väggmålning föreställande ett fält av blommor under en blå himmel.

Enkel Backsplash Idéer

Installera slätten, torg, tumlade marmorkakel bakom hyllor och köket en enkel backsplash design. Håll kakel färg på intetsägande sida, såsom tan, beige eller taupe. Om du vill ha något mindre neutralt skapar ett subtilt mönster med omväxlande vita och neutral färg marmor kakel.

Toskanska Backsplash Idéer

Använda ramlade marmor är ett idealiskt val för en toskansk stil backsplash. Installera små, fyrkantiga, och lergods färgade ramlade marmorkakel att skapa den grundläggande köket backsplash. Lämna en stor, lång rektangel område tomt i mitten av väggen bakom spisen. Installera en vinstock kanter, blommor och frukt kakel väggmålning i det tomma området.

Annan artikel

 • hur man tapetsera backsplash
 • transformator sovrum idéer
 • land uteplats idéer
 • hur man kan inreda med en pelletskamin
 • hur man bygger ett bostadsområde restaurang monter
 • hur man använder gips för att täcka en tegelsten spis
 • tenn backsplash idéer
 • hur man målar mäta ramar
 • brokad fönster behandlingar
 • hur man kan inreda en manlig sovrum
 •