hur man kan anpassa faux trä persienner

hur man kan anpassa faux trä persienner

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-29

Faux trä persienner skapas för att imitera utseendet på mörkarna trä fönster och kostar i allmänhet mindre. Inledande och avslutande mekanismer för faux trä och verkliga persienner trä är likaså tillverkas. Därför riktningar för att justera faux trä och verkliga persienner trä är desamma. Det finns flera komponenter som möjliggör för användaren att höja, sänka och vippa på mörkarna för att anpassa dem

Du behöver:. .
Sax
Platt skruvmejsel.
Nål-tång eller pincett.


1.
Bort lister kommer att justera ett fönster blind för att göra det kortare. För att ta bort lister och göra en blind kortare föreslår Levolor. com sänka mörkarna fullt ut och välja en spjäla även med eller strax under fönsterbrädan. Räkna två ribbor under slat även med fönsterbräda och skär stege sladdar under den slat och upprepa för alla stege sladdar. Klipp såväl lyft sladdar 6 inches under den nya botten slat och upprepa för alla lyft sladdar. Ta bort de två nedersta lamellerna.
2.
Bänd upp pluggarna från botten järnvägen med den platta av en skruvmejsel. Pluggar av plast proppar in i 1 /2 "förborrade runda hål på undersidan skenan. Stege rep, som löper vertikalt i tre sektioner på persienner, håller förankrade lister. Pluggarna hålla stegen sladdar spänd och på plats. Ta bort det nedre skenan från extra spjälorna. Ta bort knutna änden av hissen sladden från golvskenan med en nål-tång eller pincett. Sätt ned järnväg genom alla stegen sladdar under den nya botten ribban. Dra hissen sladden ur den sista slingan på stegen sladden under nedersta järnväg och upprepa för alla lyft sladdar.
3.
Sätt hissen sladden i hålet på ena sidan av bottenskena och upprepa för alla lyft sladdar. Dra hissen sladdar genom det nedre hålet och upprepa för alla lyft sladdar. Knyt varje par av hiss sladdar tillsammans och lägga till en knut. Trimma alla överskott lyft och stege sladdar, gömmer sladdarna överblivna stege i kontakten hål, sedan sätter du genom att ersätta plastpluggarna i golvskenan att hålla stegen sladdar tät och fungerande.
4.

Ett annat sätt att justera mörkarna är genom att vrida tilt spö, som öppnar spjälorna horisontellt. Om en snodd spö inte fungerar, se till att den snäpps på plats på toppen nära Valance. För svår att nå persienner, anser sladdlösa hiss persienner och markiser motoriserade tilt med fjärrkontroller.
5.
För höjning och sänkning mörkar måste spjälorna vara öppen. För att höja persienner, dra hissen sladden ner. Om bladen är inlåsta och kan inte sänkas, titta i huvudet järnväg där sladden lås ifrån. Tryck försiktigt på låsmekanismen med en skruvmejsel huvud att koppla bort. För att sänka persienner, dra hissen sladden mot mitten av mörkarna och sakta upp handen medan du håller på sladden.

tips och varningar


 • Vänligen se Resurser nedan för information från den amerikanska Consumer Product Safety Commission om barn och blinda sladd säkerhet. Fönster blind sladdar kan vara farligt runt barn.
 • Annan artikel

 • Hur man säljer Tiffany-lampor
 • kan du använda trasiga porslin för en backsplash?
 • hur man positionerar fåfänga lampor på ett badrum vägg
 • hur man ska tillämpa feng shui Ba Gua karta
 • hur man hänga keramiska masker
 • riktningar för att göra fönster nyanser
 • hur man hänga en kub hylla
 • hur man utformar rum sängkläder
 • paisley fönster behandlingar
 • hur man uppgraderar tillbehör i ditt hem
 •