hur man installerar snabb loc trägolv

hur man installerar snabb loc trägolv

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-19

Anpassad Surface golvföretag skapat Rapid Loc som en enkel att installera alternativ till traditionella lövträ. Snabb Loc bygger på en flytande anläggning system som kräver inga spikar, klammer eller lim. Detta innebär att DIY husägare kan installera denna produkt på kortare tid och med färre verktyg och förnödenheter. Till skillnad från många andra flytande golv är Rapid Loc sant trägolv, inte konstruerad eller laminat produkten
1.
Mät upp rummet för att avgöra hur mycket material du behöver. Köp cirka 5 procent mer Rapid Loc golv än du planerar att använda. Detta extra material kommer att stå för golv förlorade mot styckning och kan användas för framtida reparationer. Placera materialet i rummet och låta den anpassas till 72 timmar innan installationen.
2.
Placera en del av Rapid Loc golv bredvid din dörr hölje och markera höjden på golv på höljet. Använd en bågfil att underskrida dörren hölje golvet passar under den.
3.
Sopa eller dammsug rummet för att ta bort all smuts, damm och skräp innan du fortsätter med installationen.

4.
Täck hela golvytan med röda kolofonium papper, som fungerar som en golvvärmemattan för trä. Placera kolofonium papper på golvet i överlappande rader, så att ändarna på varje rad för att fortsätta upp på väggen ca en tum.
5.
Börja om din Rapid Loc golv längs de mest synliga vägg i rummet. Tungan sidan av styrelsen bör möta väggen. Placera plast distanser mellan golv och vägg för att skapa en 1/2-inch expansionsfog vid basen av väggen
6
Vinkla nästa rad av golv i 45. . -grad vinkel mot den första. Passa tungan av en styrelse i spåret av angränsande styrelse och vik samman de två enheterna. När produkten är installerad, kommer brädorna passar tätt tillsammans och kommer att ligga platt på golvet.
7.
Fortsätt att ansluta brädor med denna "vinkel och vik"-teknik, att arbeta sig över rum. Förskjut skarvarna längs varje rad som du arbetar för att ge ditt golv ett mer attraktivt och professionellt utseende.
8.
Klipp din Rapid Loc golv för att passa varje rad med en hand eller motorsåg. Skär skivor ansiktet med en handsåg eller nedåt med en motorsåg för att skydda målet.
9.
Lägg den sista raden i golv plant på golvet, använd sedan ett spett för att ansluta den till den intilliggande raden. Var noga med att upprätthålla en 1/2-inch expansionsutrymme längs denna vägg också.
10.
Ta bort alla plastdistanserna och lägga trimma eller gjutning av att täcka expansionsutrymmen och fullfölja projektet .

Annan artikel

 • Hur kan jag hänga gardiner utan att använda gardinstänger?
 • hemlagad corkboard
 • hur man trimmar keramiska plattor
 • hur man passar trappa mattor
 • hur man gör en hortensia figurklippning
 • feng shui kristall botemedel
 • hur man målar lada tak
 • vad man ska göra från torra träd björk?
 • idéer för snowflake centerpieces
 • hur man får skåp rabatt kök
 •