crazy badrum måla idéer

crazy badrum måla idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-15

Alltför ofta människor skapa samma tråkiga färgen ser ut i badrummet som alla andra i deras närhet. Medan vit färg har sin roll i hemmet design, kanske du föredrar galen måla idéer istället. Detta är särskilt bra för andra badrum i färdiga källare eller familjerum. Kom ihåg att varje badrum kan färgen blank snarare än matt att hjälpa till med fuktskydd.

Färger

galen med färger som du väljer för färg. I stället för att hålla väggarna vita och trimma en ljus pastellfärg, var inte rädd för att gå för ljusa starka färger. Tänk på temat för resten av badrummet. Om du har vita handdukar, kan du dra bort en djärv look genom att måla väggarna svarta eller mörkt grå.

För att sätta lite av din egen personlighet in i badrummet, måla väggarna med dina favoritfärger. Om du gillar rosa, måla väggarna en djup, varm rosa färg och hålla trimma en pastellrosa för kontrast. Då igen, gå galnare jämn och använda en regnbåge av färger för att måla varje aspekt av rummet. Måla en vägg grön och en vägg gult. Måla trimmet i alternerande färger i rött och orange. Glöm inte taket, som ni kan lägga en djärv färg också.

Mönster

Kul mönster kan lägga mycket personlighet till ditt badrum väggar. För en sexig, sofistikerad look, måla väggarna med en leopardmönstrad mönster med hjälp av nyanser av svart, brun, gul och orange. Om du gillar zebramönster, använda svart och vit färg för att återskapa detta mönster på ditt badrum väggar.

Skriv ut bilder på din favorit mönster, oavsett om streck eller prickar, och hålla med dig när du målar. Så håller du en påminnelse om hur det ska se så att slutresultatet är bara hur du tänkt det skulle bli. Använd målartejp för att skapa raka linjer om det är en del av din design.

Murals

Om du eller någon du känner har exceptionella konstnärliga talanger, överväga att skapa en målad väggmålning på ditt badrum väggar. Om du gillar gammaldags utseende av kolonnerna och arkitektur i Italien, skapa en italiensk trädgård scen på dina väggar. Detta kommer inte bara att göra ditt badrum väggar ser galen och intressant, gör det även ett litet badrum känns större.

För barnens badrum, överväga att måla en väggmålning av ditt barns favorit saker. För den som gillar cirkusen, måla en väggmålning i en cirkus scen komplett med elefanter, clowner och akrobater. För en dotter som gillar tjejiga saker, måla väggarna med fjärilar, blommor och älvor.

Annan artikel

 • fönsterbredd fönster information
 • hur man installerar vägg vaddering
 • lavalampa stilar
 • hur man gör luftrenare till din bil
 • idéer om att göra ett loft till en baby barnkammare
 • hur man hänga yttre vinyl fönsterluckor
 • hur du tar bort lös färg från en metall däck
 • elegant matbord idéer
 • hur man passa in i grannskapet 2
 • blå rummet måla idéer
 •