användningsområden för antika remskivor

användningsområden för antika remskivor

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-05

Du behöver:
tvättsprit
. Bomullstussar.
Liquitex glossies glas färg.
1-tums hantverk emalj borste.
Kraftig väv släppa trasa.

Antika remskivor är små konstverk, med en patina på trä och metall som skapats över tiden. Hantverket som gick in i dessa enheter från en annan epok är ovanligt att hitta i verktyg i dag. Alla dessa gamla, men fortfarande användbar enheter, är en del av landets historia. De lyfte en gång saker som höbalar, jordbruksutrustning och även boskap. Om bara dessa delar av Americana kunde tala, skulle de ha ganska en historia att berätta.

Dubbel Plant Hanger

En gammal trissa kan fungera som en anläggning innehavaren att hänga framför ett fönster eller glasskjutdörr. En bit av vittrad rep går genom trumman och varje ände av repet har en anläggning. Repet kan justeras så att växterna hänga på höjder som tilltalar dig. Några av remskivor över en stor bild fönster kan pryda fönstret i en ridå av bladverk. Den rustika trä och metall på trumman, tillsammans med den frodiga greener av växterna, föra utomhus i ett hem.

Remskiva Light

Om du är elektriskt benägen, en hängande ljus gjord av en remskiva skulle kunna passa dig perfekt. Två klot lampor som är fast i varje ände av ett rep blir en rustik armatur när de hänga i en remskiva. Ledningarna för belysningen kan lätt spole runt repet för att hålla det fint. Denna remskiva lampan kan du ta en av lamporna ner närmare dig när du behöver extra ljus på en köksbänk.

Bild Innehavare

Familjeporträtt inramade i vittrade trä kan hängas galleri stil bort av linor av en trissa på en vägg. Remskivan hängs högt upp på väggen med en liten bit av rep går igenom remskivan. Båda ändarna på att repet håller en familj bild. En är hängde högt och ett hängs lägre genom att justera replängd. Tre eller fyra remskiva bild hållarna på samma väggen kan skapa ett galleri hem konst.

Köksredskap Holder

Antika remskivor kan fungera som ett kök verktyg innehavaren när som används över en köksö disk. Det är gammaldags ungefär som en tvättlina som ger enkel tillgång till köksredskap som används mycket. Detta enkla koncept består av en lina som löper genom två block som är upphängt på en köksö. "S" kroken på repet håller spatlar, stora skedar, silar och alla andra ljus prylar kök som du använder ofta. Detta är inte bara estetiskt tilltalande, men mycket användbar.

Annan artikel

 • billiga hemmakontor design idéer
 • flätad korg visa idéer
 • Interiör gjutning idéer
 • Hållbarhet av invändiga husfärg
 • DIY: Bygga anpassade armaturer
 • måla färger för träning rum
 • diy coving
 • hem Utsmyckning idéer för en udda formad bra rum
 • hur du lägger till tecken till ett vardagsrum för under $ 100
 • hur man gör en kläder stav med rör
 •