Vad är rätt skans höjd?

Vad är rätt skans höjd?

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-05-04

Lampetter används för accent belysning, riktad belysning eller nödbelysning. Placering höjden för en skans varierar mellan 48 och 72 inches, mäter upp på väggen från golvet.

Börja med att identifiera syftet med skans. Vad skans används till och där det kommer att placeras kommer stöd att välja skans höjd

Du behöver:.
Tvättsprit
Bomullstussar.
Liquitex glossies glas färg.
1-tums hantverk emalj borste.
Kraftig väv släppa trasa.

accentbelysning

lampetter användas som accent belysning monteras på väggen eller monteras i spår, där de är rörliga. Ljuset kommer att vara fokuserad och det kommer inte att spridas in i rummet så långt. Det kommer att finnas skuggning eftersom ljuset inte projektet så långt eller brett.

lampetter som används för att markera kan ha en dekorativ diffusor över glödlampan som också kan minska intensiteten av ljuset. Målning, fotografier och intyg är gemensamma bonader som accent.

Placera dessa lampetter från 66 till 70 inches upp från golvet upp på väggen, så att skans ligger på ungefär mitten av det föremål som lyfts fram.

säkerhet belysning

För lampetter som används för säkerhet belysning, till exempel längs en korridor, välja en med en diffusor som inte dämpa ljusstyrkan. Armaturen måste rikta ljuset nedåt, liksom från sida till sida. Placera dessa matcher varannan väggar 10 meter ifrån varandra, från 60 till 66 inches hög, mäter upp på väggen från golvet.

Installera lampetter används för utomhusbruk säkerhet belysning på ca 65 inches hög. Armaturen ska lysa i ansiktet på den person knackar på din dörr. Om golvet höjder runt luckan är varierade, kan du hitta en gemensam åtgärd som börjar med takfoten och mäter ned.

Uppgift belysning

lampetter användas som arbetsbelysning behöver få ändringar. Se till att armaturen kan ta, åtminstone, motsvarande en 60-watts glödlampa. Välj en diffusor som inte minskar mängden ljus som lampan ger ut. Kontrollera att diffusorn kommer att rikta ljuset där du behöver det, till exempel på, eller mot, ett skrivbord, kök bänk eller läsfåtöljen. Var försiktig vid val av skans fixturen.

platsbelysning installeras där du kommer att arbeta. Du vill inte slår huvudet i järn bläddra arbete eller fastnar i pärlor som hänger ut eller sticka ut från armaturen. Välj en fixtur som artikulerar, för att ge dig en viss flexibilitet. Höjd för en skans som används i uppgift belysning kommer att variera kraftigt beroende på vad och var uppgiften är.

en fixtur som ger uppgift belysning på köksbänken, där du troligen kommer att stå till arbete, måste vara runt 60 inches från golvet. En skans som kommer att ge dig riktad belysning medan du sitter i en stol och läsa bör vara 48 inches upp från golvet.

Installera lampetter som används i badrummet som uppgift belysning, för att tillämpa makeup eller rakning, 65 inches hög.

Annan artikel

 • hur man gör en kläder stav med rör
 • hur man drar ett rum layout
 • hur styrelsen och läkt fönsterluckor
 • vilken höjd att montera en Mantel?
 • hur man kan inreda ditt vardagsrum i orange
 • hur man passar ett täcke
 • hur man ordnar fotoramar
 • skräp till skatt Inredningstips
 • den bästa väggar för ett badrum
 • fotboll inredningsidéer
 •