vad är ett alternativ till bladguld på ett tak?

vad är ett alternativ till bladguld på ett tak?

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-11

Traditionellt innehåller en förgylld guld tak äkta bladguld för att skapa sin gyllene färg. Med moderna material, alternativ finns att minska kostnader och utmanande teknik traditionella guld bläddrande. Faux efterbehandlingsmetoder ersätta riktiga bladguld när äkta guld är för dyrt eller opraktiskt

Du behöver:. .
Rena trasor
Tidning.
Vinyl sprayfärg i valfri kulör.

Metallic Glaze

Ett alternativ till guld bläddrade i taket är målningen i taket med ett metalliskt guld färg. Använd en teknik som kommer att efterlikna förgyllningen av bladguld. Börja med en grundfärg av en solid färg som lyser igenom det stora guldet effekt. Rulla baslack på jämnt och stryk en andra gång om det behövs för att helt täcka taket.

Istället för att använda en pensel för att tillämpa den metalliska glasyr, använd en naturlig sjö svamp eller stöpplingen till DAB på glasyren , överlappande slumpmässigt. Metalliskt guld glas appliceras med pensel eller rulle kan visa penselränder eller roller överlappar märken i den färdiga produkten. Med en svamp eller borste stöpplingen låter glasyren att smälta.

Om du har en strukturerad tak, markera texturen på samma sätt guld bläddrade skulle. Applicera glasyr med en tyngre hand på topparna och hålla tillbaka bara lite på dalarna. Steg tillbaka och visa din produkt med jämna mellanrum kontrollera om jämnhet.

Metalliclack

Ett annat sätt att återge bladguld effekt på ett tak är att måla taket med metalliskt guld färg och sedan stöpplingen på en mörkare glasyr att tona och ge textur till metall-looken. Roll on en latex primer som lämpar sig för tak användning. Applicera metalliskt guld färg när grundfärgen har torkat med hjälp av en roller, går i raka vertikala streck för mer glans eller slumpmässigt för en mer spräcklig utseende.

När metalliclack har torkat enligt tillverkarens anvisningar, tillämpa en pearlized glasyr i en mörkblå, mörkgrön eller svart att ge oregelbundna effekten av guld bläddrade som fäster på vissa områden bättre än andra. Applicera glasyr lätt med en trasa eller svamp.

Testa en faux guld bläddrade teknik på ett prov styrelse eller en undanskymd del av taket innan till hela taket. Metalliclack och glasyr kan vara svårt att täcka om du gör ett misstag.

Annan artikel

 • Vad är mikrofiber lakan?
 • hur man hänga dubbla gardiner
 • hur man skapar en romantisk och kvav sovrum inredning
 • hur man väggmontering en hylla för a / v-komponenter
 • vintage hemmakontor Utsmyckning idéer
 • hur man hänga en korg lampa
 • hur man berättar matta kvalitet
 • hur man hänga ett tak fixtur
 • diy DVD förvaring
 • hur man kan inreda en interpolering sovrum
 •