orientalisk inredning idéer

orientalisk inredning idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-16

Inred ditt hem med en orientalisk stil för en fräsch, modern look. Asiatisk stil omfattar naturliga element såsom bambu, levande växter och mjuka färger. Välj möbler tillverkade av miljömässigt hållbar trä. Leta efter ex inredning med rena, eleganta linjer. Om du dekorerar på en budget, använda färg och bets att uppdatera möbler du redan äger. Små detaljer, såsom dekorativa kuddar och snygga element belysning gå långt för att förändra utseendet på ett rum.

Serene sovrum

Skapa en avkopplande sovrum design med en blå och gröna färger. För en fridfull utseendet använder naturinspirerade toner som himlen blå och gräset grönt. Måla väggarna en neutral naturvitt eller taupe färg. Täck golv med en stor bambu matta och hänga matchande solskydd för ett enhetligt utseende. Köp en ergonomisk japanska plattform av trä, som är byggd helt i trä. En blå tröstare med gröna mönster kommer att öka sängen, avslutar utseende med gröna dekorativa kuddar. Placera ett ljus runt jordklotet på en bambu night stand som en dämpad belysning element.

Bold Badrum

Dekorera ditt badrum med en traditionell orientalisk stil. Måla väggarna en ny vit nyans för att ge bakgrund till en djärv svart och röd färg kombination. Välj en röd, gardin tyg dusch featuring svart asiatiska symboler. Roll svarta badlakan och lagra dem på bambu vägg hyllor. Om det är dags att byta ut Bänkskiva, välj en svart marmor version och eleganta armaturer silver. Häng röda kinesiska lyktor papper featuring guld tofsar för mjuk belysning.

Modernt vardagsrum

Förbättra ditt vardagsrum med en modern asiatisk stil. Välj möbler och inredning föremål som är i harmoni med naturen. Dekorera med handvävt soffan och love-sits set. För ett lyxigt utseende, täcka stolar med mjuka, mikrofiber dynor och kuddar i en naturlig färgton, som grädde eller taupe. För en äkta asiatisk utseende, köpa en rundad bokhylla gjord av miljövänliga teak. Bokhyllan har en böjd ram och erbjuder gott om förvaringsutrymme. Ställ ut en slät, rund, svart vas med bambu pinnar.

Orientalisk inspirerad Kök

Sätt ditt kök till en fridfull plats med hjälp av Zen-liknande element som levande gröna växter. Om du vill uppdatera ditt kök bänkskivor, välj en trä stil slaktare block för en naturlig look. Måla dina väggar och skåp kök en mjuk neutral nyans som ljusbrun för en harmonisk atmosfär. Häng en röd tapet gräns i taket för en levande pop av färg. Färga ditt bord matsal och stolar en elegant mörkbrun eller svart skugga. Förbättra bordet med röda bordstabletter och matchande servetter duk. Välj mellan vit dukning ett minimalistiskt uttryck. En vit vas med orkidéer skapar en sofistikerad tabell mittpunkten.

Annan artikel

 • hur man bestämmer specifikationer för mattor
 • exempel på laminat kök bänkskivor
 • Vilka är fördelarna av naturlig ljus saltkristaller innehavare?
 • hur man lägga keramiska plattor på ett ojämnt cementgolv
 • tapet instruktioner
 • spela idéer Inreda
 • hur man ansluter en takfläkt med gamla ledningar
 • hur man ansöker taket konsistens utan en pistol
 • hur du döljer ett husdjur låda i din inredning
 • hur du tar bort en amerock dörrhandtaget
 •