italienskt kaffe café inredningsidéer

italienskt kaffe café inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-03

Italien är ett land som är full av gammaldags charm och dekorativa stil. En av de mest charmerande symbolerna för den italienska kulturen är den italienska café. Mörka färger, tegelväggar, järnsmide bord och trämöbler utgör hjärtat i de flesta italienska kaféer. Införliva italienska antikviteter med ett kafé tema kommer du att kunna återskapa utseendet på ett pittoreskt kök och kafé som påminner om caféer som serverar kaffe i hjärtat av Italien.

Walls

När man dekorerar din inredning vardagsrum för att representera ett italienskt café, kommer du vill infoga italienska-tema färger och accenter vägg. Börja med att välja en färg. Populära färger är mörka bourgogne, Hunter Green, djupt rött, brunt och svart. En design dekorera idé skulle vara att måla ett område ovanför skåp eller på en vägg med svarta tavlan färg. Den svarta bakgrunden ger ett utrymme där du kan skriva italienska menyer, citat berömda rader och skriva recept av italienska rätter. Tak som tenn eller koppar brickor kan förstärka ett kök eller matplats och lägga till Gamla världen stil. Brick TRÄPANEL på väggarna tillsammans med tegel eller travertin kakel på golvet kan lägga känslan av en gammal italiensk café i rummet.

Möbler och utrustning

Accentuera dina dekorativa accenter genom att ha rätt möbler och apparater för brytning ditt café område. Börja i köket. Använd en autentisk eller replikerade espressomaskin, kaffebryggare eller cappuccino maker. Accent det omgivande området med italienskt kaffe smaker och kapslar. En liten bistro bord är väsentligt för att uppnå dekorativa italienska café utseende. En tabell tillverkad av smidesjärn med matchande stolar representerar den italienska café utseende. En sida buffébord kan också med fördel genomföras i denna inredning. Se till att bordet har en vintage design med mörkt trä eller svart finish. Du kan visa kaffe kryddor som grädde, socker och kanel i glasburkar för en fungerande och dekorativ visning.

Dekorativa accenter

dekorativa accenter är vad som kommer att göra det italienska kaféet komma till liv. Ha en hängande rack i köket eller tema område som rymmer en mängd italiensk design kaffemuggar. Lägg till en vit eller röd-vit-rutig duk till bistron bordet och accent med espresso koppar och fat. Fyll mitten av bordet med korg biscotti ett funktionellt utseende. Använd någon italiensk-inspirerad antikviteter du har, exempelvis klockor, fat, vintage tecken metall och gjutjärn Coasters att strö om området. Införliva koppar grytor hela köket. Ta i trädgården urnor från din uteplats och fyll med faux topiaries. Lägg tydlig julbelysning i hela rummet för att lägga till lugn. En liten votivljus kan placeras på bordet och sidobord för att lägga till en mysig känsla. Keramik eller kåda franska kockar också lägga till utseendet på en italiensk kaffe café smycka tema. De håller i allmänhet en skrivtavla som kan användas för att relatera meddelanden eller välkomna gäster på italienska med "Benvenuto. "

Annan artikel

 • hur man hänga röda lampor
 • hur man blir en heminredare
 • hur man gör centerpieces från palmkvistar
 • hur man väljer gardiner
 • riktningar för en bordsskiva fontän
 • jadite definition av glas
 • hur man gör en handmålad gåva hängetikett eller plats kort
 • hur man bygger en show semester ljus
 • gör det själv magnetiska svarta tavlan
 • hur du väljer trä för köksluckor
 •