idéer för att dekorera ditt slutna veranda

idéer för att dekorera ditt slutna veranda

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-08

Om du gillar att vara ute men inte åtnjuter bitande myggor och andra flygande skadedjur, en sluten veranda är rätt val för dig. En sluten veranda kan du njuta av sevärdheter och ljud i naturen utan att antastade av det. Underhållande på ett bifogat veranda är kul också. Gör din veranda bekväma och kunna rymma en liten grupp vänner på en sommarkväll. Dekorera din veranda med färger och teman från naturen och omvandla den till en fräsande uterum.

Dragonfly Motiv

Uppgradera vanligt rottingmöbler till en sak av skönhet. Sprayfärg rotting med ljusgröna sprayfärg. Applicera flera lager för en att se ännu. Lägg till matchande gröna kuddar med trollslända motiv på tyget. Välj kuddar som är väderbeständig bara i drivor vid regn på din veranda. Top rotting slutet bord och soffbord med monterade klart glas. Ställa in två glas inläggningar ovanpå varandra och lägga trollsländor papper mellan glaset som dekoration. Alternativt kan du limmar papper trollsländor till botten av glaset inläggningar istället och använder bara en. Lägg små dekorativa kuddar med trollslända emblem på dem. Häng stora papper trollsländor från verandan taket. Köp grön trollslända-tema duschdraperier att hänga i fönster. Använd Dragstänger att sätta upp gardinerna för att ge din veranda integritet.

Nautical Idéer

Blått och vitt tickar kommer att ge din veranda en nautisk känsla. Dekorera blå veranda möbler med blå och vit randig kuddar. Rentvå golvbrädorna och väggarna. Detta kommer att ge dem ett vittrat utseende. Använd en gammal båt hjul som ett intressant slut bord eller hängas upp på väggen för intresse. Använd ljusblå sheers för Windows eller hänga vit plantering fönsterluckor för att skydda dig från enstaka blåsten. Installera en stor fläkt ovanför taket med stora vita paddla stil fläktblad. Wrap båt rep runt basen av en veranda lampa eller fylla en tydlig bas glas lampa med snäckskal. Ordna en bricka med små båtar i en träskål och placera den på ett sidobord. Ställ in en 3-fot-tall sten pelikan i ett hörn på en nyckfull touch.

Blommönster

Gör din bifogas veranda en med din blomma trädgård. Blanda blommönster i din möbeltyger. Fyll vaser med färska smulor från din trädgård eller någon siden eviga blommor. Ställ en tekanna bricka och några tekoppar på ett sidobord. Lägg några små vintage hand fansen på ett bord för ränta.

Din Stil

Undersök tidningar hem stil som "Style at Home" eller "Martha Stewart Living" för unika idéer veranda stil. Behåll en anteckningsbok eller klippbok av idéer du kanske vill ha med i din veranda. Gör en genomgång av ditt eget hem och göra anteckningar om bitar du gillar och stilar du favör. Gör din veranda en förlängning av ditt hem genom att fortsätta din egen personliga stil i din veranda område.

Annan artikel

 • Vilka olika typer av matta?
 • vad är kravet tyg?
 • hur man förbereder ett cementgolv för keramiska plattor
 • hur man gör dupionen draperi
 • hur du visa upp dina dekorationer och samlarobjekt på fantastiska sätt med hyllor
 • hur man antik med te eller kaffe
 • hur man hänga en vinyl rack vinglas
 • hur man installerar gardinkappor stavar & konsoler
 • hur man gör vägg konst från en vinylskiva album
 • hur tapet med silke
 •