glasvaror champagneglas använder

glasvaror champagneglas använder

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-01

Delicate, lång champagne flöjter blir en snygg förpackning när du dricker champagne, men det finns även andra användningsområden för dem. Om du är som de flesta människor, är de vackra flöjt glasögon sitter och samlar damm och blir sällan används för sitt ursprungliga ändamål. Istället för att låta sådana fina hantverk hålla sig gömd i ett skåp, ta ut dem och sätta dem att använda.

flytande ljus

I stället för ljusstakar, använda två champagne flöjter på matsalen bordet med små flytande ljus i dem. Vattnet kan färgas med karamellfärg för att plocka upp färgerna i dukningen eller för att ange färgerna på en semester.

Vas

Flöjten glasögon göra en perfekt liten vas att använda för en liten bukett blommor eller för en enda blomma.

Handmålade Decor

Champagne flöjter kan målas med ränder, prickar eller något annat mönster som du vill. Dessa kommer att ställa stora krimskrams till linje på ett fönsterbräde eller en hylla.

Ring Holder

Dessa eleganta glasögon gör innehavare prefekt ring för gästtoalett eller bredvid diskbänken. Flöjterna tar upp väldigt lite utrymme så att de passar på ett hörn av de flesta diskhoar fint.

Potpurri

Potpurri kan sättas i glaset flöjterna och sätta på bord och köksskåp i hela huset. Eftersom de tar upp så lite plats, de passar bra även i en överfull område.

Marble Display

färgade kulor skulle vara snygga i champagne flöjter placeras framför ett soligt fönster. Använd ett fåtal av dem som ett skyltfönster i ett badrum eller kök fönster.

Blomkruka

För ett bröllop, använd flöjt glasföremål som en blomkruka för små murgröna växter. Var och en kan ha ett namn taggen och de kan användas som placeringskort för att tilldela en plats till alla dina gäster. När bröllopet är över, är de gynnar för gästerna att ta med hem.

Dessert Glasögon

I stället för champagne, använd flöjter till efterrätt när företaget kommer. Lager olika smaker av smaksatt gelatin eller pudding i dem och servera efterrätt i dessa eleganta fartyg. De kommer att göra regelbundna pudding ser ut som en gourmet efterrätt.

Badsalt

När du gör en gåva korg upp för en kompis, sätta billig badsalt i glasen och täck dem med färgad plast wrap drog hårt med ett band. Denna dekoration gör en charmig komplement till gåvan.

Annan artikel

 • hur man gör en accent matta
 • hur man gör Bokstöd från klassisk skiva lp vinyl skivor
 • hur man hänga glas väggfästen ljus
 • hur man skär kakel vinyl sammansättning
 • Vad är dra ut kranar?
 • hur man kan inreda ett sovrum för ett fritidshus
 • hur man köper en elektrisk spis
 • Hur får man en tuftade titt i ett överkast
 • dahlia fönster behandlingar
 • hur man förbereder ett cementgolv för keramiska plattor
 •