bohemisk teman för sovrum

bohemisk teman för sovrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-07

Ett rum är en tillflyktsort där du går att komma bort och ladda från din hektiska dag. Detta är anledningen till att dekorera ditt sovrum med en bohemisk tema är ett bra sätt att införa en avslappnad, sorglös känsla detta utrymme. Och på grund av hjärtat av den här designen kan du skapa ofta detta utseende genom att mixa och matcha möbler du redan har eller genom att handla hos en lokal återförsäljning affär, loppmarknad eller antikaffär för några unika pjäser. Lägg till några färgstarka, fet tyger med en vintage känsla, och du är på god väg till din nya bohemiska-tema sovrum.

Möbler

När du väljer möbler till ditt bohemiska sovrum reträtt, bör du leta efter unika bitar som få dig att känna som att du i en exotisk plats. Möbler med en marockansk eller Mellanöstern känsla är bäst, men om det inte finns en lokal marockansk möbler lager nära dig, kan du skapa din egen bohemiska sovrum brännpunkt. En idé är att skapa en stor, vadderade anpassade sänggavel med en persisk stil båge eller för att skapa ett tyg baldakin över sängen. Sängbord kan matcha varandra men bör inte vara från en uppsättning som används för sängen eller en byrå. Det viktiga här är att använda eklektisk stycken som arbetar tillsammans men är inte ett matchande, enhetlig uppsättning.

Tyger

Starka färger är ett måste för varje sann bohemisk sovrum med röd, orange och rosa som några av de vanligaste färger. De kan innehålla metalliska trådar eller dekorationer också. Du kan också använda rik, juvel-tonad sheers för att skapa en luftig känsla beduin runt en himmelssäng. Lägg textur till ditt rum med vackra kuddar --- och inte snåla här, eftersom massor av kuddar i olika former och storlekar ger detta utrymme den romantiska, bekväma ser du är ute efter. Välj fet utskrifter med en vintage känsla, som du inte vill att de ska skrika "nya" eller modernt.

Tillbehör

Även om du inte kan tänka på färg som tillbehör, kan det vara ett avgörande år för en bohem-tema sovrum. Välj en djärv färg för dina väggar. Om du oroa dig så mycket färg i rummet, sedan bara måla en accent väggen. För att välja din vägg färg, dra en av de icke-dominerande färger från tyget val. Detta trick kommer att göra din tyger och tillbehör pop mot din vägg färg. Nästa trick för att uppnå din dröm bohemiska utrymme är att byta ut alla lampor eller takfläktar samt lampor med unika armaturer med en Mellanöstern eller marockansk stil. Lägg till en växt och lite ljus och du är redo att slappna av och skörda frukterna av ditt hårda arbete.

Annan artikel

 • tips på hängande hyllor
 • falla bord inredning idéer
 • hur wrap veckade draperier för att hålla sin form
 • hur man kan blockera solen genom ett fönster
 • hur man kan måla väggen tyg
 • hur man gör en fyrkantig mur av tavelramar
 • hur man kan inreda vintage hemmabiosalonger
 • christian inredningsidéer
 • ovanliga tak behandlingar
 • unika sätt att klä rundabordskonferenser
 •