Snabbformat för laminatgolv

Snabbformat för laminatgolv

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-04-04

Om du letar efter ett enkelt och elegant sätt att ge ett rum en makeover är laminatgolv ett perfekt alternativ. Du kan köpa och installera laminat brickor i ett geometriskt mönster eller med ram. Du kan replikera utseendet på dyra trägolv med laminatgolv. Oavsett vilken stil du väljer eller om du installerar det själv, är laminatgolv ett optimalt val för ett ögonblick design förändring som fungerar bra med alla plånböcker.

geometriska mönster

Ett av de klassiska designmönster gör laminat plattor så populär är den schackrutiga. Ofta skapas med svart och vitt kakel, detta är geometriskt mönster en favorit för kök och badrum. Du kan också skapa egna geometriska mönster med hjälp av tre olika färger laminat plattor och om dem i ett återkommande mönster. Se till att du har tillräckligt med kakel i varje färg för att slutföra din hela rummet. Du vill inte att upptäcka en brist av plattor mot slutet av projektet.

dekorativ kant

Denna sammanfattning designen för laminatgolv kräver att du väljer en kompletterande laminat kakel som din kant i ytterkanten av ditt rum. Du kan också skapa en kontaktpunkt genom att skapa en bricka ram runt platsen för ditt köksbord. Om du vill kan du kombinera denna stil med den föregående genom att göra en schackrutiga mattan. Dekorativa bårder också kan definiera en del av ett större rum. Till exempel kan du definiera matplats i en stor familj den så det känns separat, men utan väggar.

gammaldags charm

Om du älskar gammaldags charm av dyra travertin golv, kan du återskapa som ser med flera nyanser av jordnära, naturfärgat laminat bricka som du klipper och låg i ett slumpmässigt mönster. Skär några kvadratmeter medan andra rektangulär. Det viktiga är inte att upprepa mönstret. Placera dem så att de ser ut som en kullerstensgata utanför stigen i Europa. Om du föredrar utseendet på en parkett eller för hand skrapade trägolv, kan du få din dröm med laminatgolv. Det finns två huvudsakliga sätt att uppnå detta design. Du kan köpa laminat trägolv att du installerar det "brädvis" på ett liknande sätt att ett massivt trägolv. Alternativt kan du köpa enstaka plattor som du enkelt kan ordna utseendet på ett parkettgolv. Några tips vid inköp av laminatgolv fokus på vård som behövs för den typ golv du väljer, samt garanti. Det senare särskilt viktigt eftersom många tillverkare nu skapa golv som har garantier som kan pågå nästan lika lång som livslängden hos en traditionell trägolv.

Annan artikel

 • hur man utformar harmoniska färgscheman
 • hur man väggmontering en hylla för a / v-komponenter
 • spela idéer Inreda
 • Haviland mönster identifiering
 • hur man kan inreda en viktoriansk sovrum design
 • dekorativa nyanser för fönster
 • hur du tar bort färg glasyr att måla
 • hur reparera en trasig växel på en vertikal blind
 • de bästa färgerna för att måla en stor hörsal
 • hur man applicerar lack måla
 •