idéer för rum studier hemma

idéer för rum studier hemma

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-28

Arbeta hemifrån är mycket attraktiv för många människor. Det ger dig möjlighet att skapa dina egna timmar, att arbeta i en atmosfär som du väljer och i vissa fall, att arbeta så mycket eller så lite du vill. Men vissa finna atmosfären av att vara hemma eller ljudet av hemliv störande. I dessa fall kan du önskar att skapa ett hemmakontor. Inredningen i detta kontor är viktigt, eftersom det kan göra eller bryta din förmåga att arbeta effektivt.

Klassiska studie

Denna typ av studie förmedlar en formell, frodig känsla och är perfekt för någon som gillar avslappnad elegans eller erhåller klienter i hans hem studie. Line väggarna helt med trä eller trä-tone bokhyllor. Se till att alla bokhyllor matchen, du kan antingen få många höga bokhyllor eller ha hyllor installerat rätt in i väggarna. Om det finns ett fönster, installera hyllor runt det. Placera ett bord som matchar din hyllor i mitten av rummet står inför dörren, och fransar orientaliska mattor på golvet. Skaffa en brun skinnfåtölj och fylla hyllorna med böcker. Om du inte har så många böcker, fylla luckorna med objekt som du hittar visuellt tilltalande, som vintage kameror eller tenn originalstatyer.

Minimalistiska Zen Room

Om du har svårt att fokusera under längre tidsperioder eller behöver mental raster när du arbetar, är denna studie perfekta för dig. Välj ett rum med massor av naturligt ljus och måla väggarna en cool, lugn blå eller grön. Dekorera fönster med matchande nyanser och satte kompletterande kasta mattor på golvet. Välj ett skrivbord som inte är större än du behöver det vara, i en ljus ved ton, med en matchande ergonomisk stol. Om du måste ha ett arkivskåp, täck den med en färgglad tapet och en bricka med ljus. Sätt aloe växter, Saintpaulia och Lucky bambu på ditt skrivbord och fönsterbrädor. Häng natur utskrifter på dina väggar och sätta upp en liten meditation zon med ett golv kudde och lite rökelse.

"Live-in" Study

Om du tillbringar mycket tid i ditt studera eller arbeta periodvis under dagen , kan denna konstruktion fungerar bra. Skaffa en trä-tone skrivbord med en stor topp och hyllor bifogas. Ordna skrivbordet så att du står inför dörren och bokhyllor sitta längs en vägg. Måla väggarna en semi-ljusgröna och rulla kompletterande mattor med geometriska mönster över golvet. Skapa en liten paus område genom att sätta en plysch sits mocka kärlek mot väggen diagonalt till ditt skrivbord. Framför ditt skrivbord som en snygg rostfritt stål eller svart litet kylskåp med färgglada magneter under ett litet träbord med en matchande kaffebryggare på toppen och en platta av hälsosamma mellanmål.

Annan artikel

 • interiör utformning teori
 • skräp till skatt Inredningstips
 • hushåll användning av remskivor
 • hur du tar bort vitkalkade färg djup i spår efter färgning trägolv
 • hur man ReWire en vägglampa
 • funky färg projektidéer för trä
 • hur man hänga färgat glas
 • hur man hittar billiga inredning för ditt hem
 • hur man bygger ett kit bröd låda
 • tvåvåningshus design
 •