idéer för familjen media rum

idéer för familjen media rum

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-04

För familjer som älskar att samlas kring TV har media rum blivit en viktig del av livet hemma. Oavsett om du använder din media utrymme att samlas till bio, sport, eller gammal hederlig kvalitet tid, media rum kan anpassas för att passa din familjs behov. En bra strategi för att skapa en lämplig media rum är att göra din TV en prioritet, oavsett om din prioritet är att dölja det, fira den, eller göra det i centrum för uppmärksamheten i rummet.

High Tech Family Room

En smart teknik för att göra ett mediarum visas ultramoderna är att installera flera tv-apparater i ett utrymme. Placering en stor plattskärms-TV i mitten av en vägg och foder tre små tv-apparater på antingen den ena eller båda sidorna av de större tv skapar ett högteknologiskt centrum för hela media rummet. Installera träpanel på väggen precis bakom tv kommer att skapa kontrast och hålla en stil finish. Dessutom kommer en fin väggbeklädnad hjälpa husägare att dölja fula ledningar som kan förstöra ett bra rum design. Den största fördelen för multitasking moderna familjen är att vädret, lokala nyheter, sport och kan köras i bakgrunden för mamma och pappa för att referera medan barnen titta på deras teckningar.

Avslappnad Pressrum

För en avkopplande media rum utrymme där tv inte alltid behöver vara i centrum för uppmärksamheten kan husägare använda kreativa tekniker TV installation för att bättre smälta elektronik i rummet. Installera en platt-TV över en öppen spis mantel och installera en egen ram i ytterkanten av TV gör för en attraktiv och mindre påträngande närvaro i ett rum. Använda en trä armoire att hysa en TV tillåter husägare att stänga dörrar och dölja tv när den inte används. Montering av en platt skärm på en stor konst staffli eller inuti en kaninbur också kan hjälpa en TV för att göra en mer rustik och konstnärligt uttalande i ett rum.

Sporttema Room

För ett sporttema mediarum, är TV- kommer att bli en viktig samlingspunkt för hela rummet. Istället för att fylla rummet med små bitar av sport dekor, kan matta plattor användas för att skapa en stor design inverkan runt tv. Matta plattor finns i varje sport logotyp kan tänka sig. Istället för att använda dessa plattor på golvet tycker om hur du installerar dem på väggen bakom TV. Skapa denna visuella block färg runt elektroniken i rummet kommer att göra för ett ögonblick konstverk som stolt förkunnar det lag i huset. Som en extra bonus kommer mattan ge ytterligare ljudisolering från de angränsande rummen.

Annan artikel

 • hur du tar bort ett venetianskt gips topplack
 • Hur berätta om en vas är munblåst glas?
 • hur man bygger en inomhus fontän golv vatten
 • hur man väljer en färg accent färg till badrummet
 • jadite definition av glas
 • hur man kan inreda ditt vardagsrum i orange
 • idéer för foto centerpieces
 • vita köksinredningar idéer för bänkskivor och backsplash
 • design idéer för en liten hall
 • hur man handpaint en bricka backsplash
 •