hur man installerar myggnät gardiner för ett däck

hur man installerar myggnät gardiner för ett däck

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-11

Myggnät gardiner för däck lägg stil och göra däcksarea mer inbjudande året runt, hålla pesky flygande insekter och blåser löv ut och låta den friska luften i utan att hindra utsikten. Svart nät har utmärkt sikt i både sol och skugga. Vit och elfenben gardiner attrahera och reflekterar ljus och skapar ett mjukt sken, sikten är nedsatt till 80% i skuggan och 60% i solen. Installera dem på ett spår system ger full drift av gardiner och skapar ett elegant utseende. För en stationär tillämpning, Velcro u00AE band fungerar bra. I båda fallen kan det gardiner enkelt tas bort och tvättas

Du behöver:.
100-fots åtgärd stålband
. Nivå.
-----.
Tracking System:.
Bågfil.
Märkning penna.
Silikonspray.
Montering spår.
Skarvar.
Snap transportföretag.
Gavlar.
Marine snaps.
Borrmaskin.
Borr.
Skruvmejsel.
Rostskyddad skruv.
--- Eller ---.
5-10 meter självhäftande tung vikt Velcro u00AE band, 5/8-inch bred.
Sax.
Symaskin (om det behövs).
Häftpistol.
3/4-inch rost bevis klammer.
Marine snaps.
Hammer.
-----.
Myggnät gardiner.

Tracking System Installation


1.
Skär spår med en bågfil för att passa längs undersidan av taket där du kommer att montera dem , strax innanför omkretsen. Spåren kan kurvan en aning om du arbetar med en böjd däck.
2.
Förborra hål för skruvarna i slutet av varje band och var 3 meter i mellan. Skruva spårning i taket så skruvarna ligga plant. Anslut separata bitar av spår med skarvar som kommer med spårningen.
3.
Spraya inuti spår med en touch av silikonspray så de transportörer som kommer att glida fritt. Sätt en gavel i ena änden av spåret.
4.
Fast gardinerna till knäppa transportörer, och skjut in dem i den andra änden av banan en efter en. Cap slutet av för att hålla dem på plats.
5.
Fäst sidorna av dina gardiner med marina snaps för att fästa dem i hörnet struktur. (Om det är vinyl sidospår eller aluminium använda kardborreband i stället. . )

Velcro u00AE Installation


1
Rengör ytorna noggrant med en fuktig handduk för att avlägsna all smuts och damm, låt torka helt. (Velcro u00AE anläggningar använder man oftast monterad utanför avgränsningen av däcket. )
2.
Mount Velcro u00AE krok-sidig strippa genom att trycka på plats längs toppen av fascia styrelser så gardinerna kommer hänga runt utsidan av överhäng stöder. Säkra genom häftning var 12 inches.
3.
Om Velcro u00AE inte redan är ansluten till gardiner, sy loop-sidig strippa längs den övre kanten på gardinerna med hjälp av en symaskin. Använd tunga marina-grade tråd och sy två gånger längs övre och undre kanten av Velcro u00AE remsan.
4.
Tryck loop-sidig band på gardinerna till krok-sidig strippa på takfotsbrädan att sätta upp gardinerna.
5.
Upprepa denna process genom att fästa Velcro u00AE till sidorna av gardiner och de vertikala ytorna i varje hörn, att stabilisera gardiner i händelse av vinden.
6.
Förstärka övre hörnet kanterna genom att säkra sidor för gardinerna för att ramen för öppningen med marina snaps.

tips och varningar


Var
 • Se den tråd som används i sy gardiner är marint så den kan stå upp till hårt väder.
 • Om du använder en kontinuerlig gardin att linda runt ditt däck, stabilisera hörnen genom att fästa svart gummiband, drog en aning spänd) från tak till golv i varje hörn.
 • Ta ner gardinerna och tvätta dem på I slutet av säsongen så att de ska se bra ut och håller längre. Om du använder dem Året runt, tvätta dem när det behövs, vanligen 2 eller 3 gånger per år. Om de är mycket stora har dem professionellt tvättas.
 • Var noga svart nät är inte belagda, färgade. Det bör vara lösning-färgade och UV-behandlas innan det någonsin spinns till tråd och därefter vävts in nät, för att förhindra blekning.
 • självhäftande backas Velcro u00AE tejp fastnar inte på murverk.
 • Annan artikel

 • hur man ansöker taket konsistens utan en pistol
 • hur man kan inreda en etnisk tema badrum
 • lätt Half Moon fönster behandling
 • det bästa vägg färger för badrum
 • hur man använder muriatic syra för att rensa upp Paint & etch betonggolv
 • hur man kan inreda med mäns vintagekläder
 • hur du döljer en gammal radiator
 • hur man gör en espresso finish på möbler
 • hur refinish mässing dörrar på en vedspis
 • hem tak behandlingar
 •