hur man gör en ljusstake från stenar runt floden

hur man gör en ljusstake från stenar runt floden

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-29

Vattnet i baden och kurorter påminna oss om naturliga vattendrag, som åar och bäckar. Den rundade stenar från botten av en flod är ett perfekt komplement till ett badrum, spa eller ens en sten spis. Den mjuka, böjda form av stenarna väcker utformningen kraft av rörligt vatten. En kreativ kombination av runda floden sten och ljus binder de två delarna av sten och eld för att skapa en intressant ljusstake. Det finns ett antal olika sätt att göra en ljusstake, men två river sten ljushållare anges nedan.

Du behöver:
Soft flodstenar (sedimentära och vissa metamorfa bergarter)
. Borra pressen.
Frimureriet bitar.
Diamond borrkronan.
Epoxi.
Filt.

Uttråkad River Stone som Ljusstake


1.
Stor kan runda flodstenar vara uttråkad för att skapa urgröpt ljus baser. Stenarna skall vara tillräckligt stort, om minst 3 /4 tum av sten på alla sidor av ett snitt. Mjukare stenar, t. ex. kalksten, måste ha 1 tum av sten på alla sidor. Denna bredd skyddar stenen spricker eller bryts nära uttråkad öppningar.
2.
Installera murad bit in i borr press. Den bit skall vara så bred som den föreslagna ljus, annars en diamant kärnborra måste hyras att skära stenen. Diamond kärnborr är extremt effektiva för att skära genom sten, men de är dyra och kan vara farligt. Följ instruktionerna som följer med maskinen.
3.
Secure stenen till borr press eller under diamant kärna borr. Använd skruvstäd grepp för att förankra sten. En engångs plast eller presenning kan hänföras till stenen för att samla stendamm som tillverkas och överflödigt vatten förutsatt under borrningen.
4.
Starta borr press eller diamant kärna borr. Om en borr press används, ger en liten stadig ström av vatten över kontaktpunkten mellan borren och sten. Om diamant kärnan borren används, sätt på vattentillförseln till borren. Borrning sten skapar en hel del värme från friktion. Vatten kyler en borr som maskinen borrar i sten. Vissa kanske föredrar att använda motorolja att smörja och kyla lite borr press, men oljan kan orsaka fläckar på stenen.
5.
Drill stenen extremt långsamt. En långsam bar minskar överhettning och skapar en finare yta på snittet. Tålamod är mycket viktigt genom processen, skador på sten eller operatör kan lätt uppstå om stenen skärs alltför hastigt
6
Borra hela vägen genom stenen. . . Efter loppet är klar, ta bort stenen från skruvstäd grepp och lägga på ett lager filt på undersidan av avslutade sten. Även floden sten har avrundats av flödet av vatten över dess yta, har de nya hål som löper genom stenen centrum skarpa kanter, och det kan repa möbler eller slutar.

Stacked River Stones som Ljusstake


1.
små kan runda flod stenar staplas som tegel för att skapa en ljusstake. Ta ett antal små floder stenar, och ordna dem för att skapa en bas för ett ljus. Stack stenarna, och matcha ytor av stenarna för att skapa bättre förbindelser. Stenen församling bör wrap med minst två tredjedelar runt basen av ett stearinljus.
2.
Torka av ytan på stenarna med en våt trasa och låt dem torka. Fäst stenar till varandra med epoxi. Använd epoxi sparsamt, och var försiktig med unset klister-den är giftig och kan binda nästan alla två ytor. När epoxin har härdat, är det ofarligt.
3.
Ansök kände till botten av de församlade floden sten ljusstake. Stenen kan förstöra möbler och chip slutar om den hanteras alltför grovt.

Annan artikel

 • sydväst inredning idéer
 • hur man kan dela ett litet vardagsrum för att göra en matplats
 • hur man gör en ljus äppelpaj
 • hur man kan förbättra varje rum i ditt hem med dekorativa switchplates
 • hur man håller ner mattlöpare
 • hur man beräknar matta installation
 • hur gör jag hänga något med ett väggfäste?
 • hur man väljer ersättare nyanser ljuskrona världen
 • transport sovrum teman för pojkar
 • flaggstång komponenter
 •