hur man förbereder en plan kök belysning

hur man förbereder en plan kök belysning

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-18

En framgångsrik kök belysningsplan är en som innehåller en balans mellan allmänna och belysning. Planering kök belysning kräver att du tittar på dina behov, nuvarande elsystem och hur du använder utrymmet. Du kan hantera planeringsarbetet själv, men om du är osäker, kontakta en elektriker för att se om din plan är genomförbart för utrymmet. Elektriskt arbete presenterar många faror både under installationen och efter det faktum om ledningarna inte är korrekt
1.
Ställ din belysning budget för köket. Bestäm hur du kommer att betala för belysning uppdateringar och hur mycket pengar du har råd att spendera. Hålla budgeten i åtanke när du planerar belysningen. Utrymme i budgeten för arbetskraft, om du planerar att anställa en elektriker.
2.
Reda på om det nuvarande köket strömkretsen kan hantera mer belysning. Lägg till effekt för aktuella lampor och andra elektriska föremål på banan. Bestäm kapaciteten i kretsen genom att multiplicera ampere av volt (120 volt för de flesta kretsar). För en 20 amp krets, skulle du multiplicera 20 gånger 120 för 2. 400 totalt watt. Subtrahera den totala nuvarande effekt från den högsta för att avgöra hur mycket utrymme som finns kvar. Bara ladda en krets omkring 80 procent av sin fulla kapacitet av säkerhetsskäl, i detta exempel, håll dig till 1. 920 watt används
3
Bedöma ålder av nuvarande ledningar och ljus. . växlar. Om du har en äldre hem och det elektriska systemet inte har uppdaterats, är det en bra idé att ha i rummet kopplas om. Det här jobbet är bäst avgörs av en elektriker, om du inte har elektriska erfarenhet. Rådgör med en elektriker för att avgöra om ledningarna bör ersättas och att få en offert för projektet.
4.
Utvärdera din nuvarande kök belysning. Observera vad man vill om det och vad som behöver förbättras. Beakta de områden som är mörka eller skuggigt. Fokus på ljusnande dessa områden när du förbereder din belysningsplan för köket.
5.
undersöka vilka typer av overhead armaturer kök ljus du vill. En stor fixtur är ett vanligt alternativ. Ett annat populärt val för kök är infälld belysning. Den typ av ljus du väljer avgör placeringen av och antalet fixturer du behöver.
6.
Bestäm om du vill ha en enda armatur för att ersätta den nuvarande eller om du vill flytta den till en annan plats.
7.
Bestäm placering av infälld belysning, om det behövs. En tumregel är att placera infällda lampor var 4 till 6 meter. Storleken på infällda armaturer är också en faktor. Placera mindre fixturer närmare varandra för bästa belysning.
8.
Identifiera områden i köket som behöver belysning. Öarna har oftast en armatur placeras direkt ovanför. Belysning över spisen och diskbänken är också populära. Bestäm på vilken typ av belysning för alla dessa områden. Gemensamma uppgift belysning omfatta spår belysning, hängande lampor och under-skåp belysning. Dessa typer av armaturer direkt ljus på arbetsytor.
9.
Besluta om att placera belysning under överskåp för att ge ytterligare uppgift belysning för de områden som bänkskivan arbetet.
10.
Bedöm ny belysning pensionssystem när det är installerat. Kolla in det på natten och under dagen. Bestäm om ljuset plan fungerar eller om ytterligare belysning behövs.

Tips och varningar


 • Försök aldrig elektriska arbeten om du inte vet vad du gör . Du löper risk för allvarlig skada eller felaktig koppling, vilket kan leda till brand.
 • Annan artikel

 • hur man färga läder vit
 • hur man hänga en pre-klistras vägg gränsen
 • hur man hänga upp en bild i en hall
 • hur man gör ett tyg diagonal randig kudde
 • hur att täta måla av läder
 • land däck idéer
 • hur man ändrar färg på ett badrum fåfänga
 • hur man installerar keramiska plattor med en Träpaneler färdig kant
 • diy coving
 • hur man kan inreda ditt vardagsrum i orange
 •