hur man använder betning keramiska crocks

hur man använder betning keramiska crocks

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-05

Du ser dem undangömt på hyllorna bland andra antikaffär skatter, men du kanske inte vet hur Glaserade betning krukor rönt så många fans. Uppskattad för sin rustika, glaserade skönhet och förmåga att jäsa och bevara alla typer av grönsaker och kött, blev ättikslag crocks hushåll väsentligheter. Med tiden blev ättikslag jäsning bara ett av många användningsområden kreativa människor som konstaterats för dessa attraktiva fartyg, så lägg mångsidighet till listan över funktioner som den en gång ödmjuka ättikslag pott nu påstår

Du behöver:.
Betning crocks.
Gurkor.
Vinäger.
Kryddor.
Riskli.
Öl.
Havssalt.
Torkad svamp.
Blommor, gräs och spackel.
Växter.
Jord.
Dalbana.
Plaströr.
Liten pump.
Mjukpapper.
Ribbon.
Ballonger.


1.
Gör pickles på gammaldags sätt. Kombinera ättika, kryddor och gurka och sedan låta den keramiska ättikslag lerkruka organiska egenskaper att hålla och utveckla saltvatten som kommer från härdningsprocessen över tiden. Alternativt, följ anvisningarna japanska kockar har använt för att göra sina betning recept i århundraden. Fyll din betning lerkruka med ris, havssalt, kelp, öl och torkad svamp för att skapa en maträtt som är skyldig i tacksamhetsskuld till lager du har lagt till mixen.
2.
Konvertera dina betning crocks till trafik-stopp dekorativa tillbehör. Polska upp den glansiga keramiska exteriörer, och fylla dem med något av följande poster som ett komplement till färg och teman för rum i ditt hem: färska blommor, siden stjälkar, höga stjälkar av vete eller prärie gräs, en samling av mousserande fe trollstavar, höga godis stavar eller glas sugrör som reflekterar ljus.
3.
Hitta utilitaristiska användningsområden för din betning keramiska crocks som inte omfattar livsmedel. Låt små sprickor bildas i dekorativa krukor att agera som dräneringshål. Fyll kärlet (er) med stenar följt av jord och en växt. Överväg potten mått när du väljer en växt, så du behöver inte installera en som ser topptyngda när det är moget.
4.
Konvertera en bred mun ättikslag lerkruka till ett charmigt fågelbad genom att para ihop den med dalbana. Ställ dalbana på en balkong, terrass eller veranda, placera den keramiska ättikslag burken i mitten och fyll den med vatten för att locka fåglar frekventerar din gård. Går alla ut om du är i besittning av flera ättikslag krukor genom att designa en fontän. Ordna krukor till en vertikal design och superlim dem på plats. Weave plaströr runt fontänen, så att "pipen" dyker upp på toppen. Fäst den andra änden av slangen till ett akvarium pump, och njuta av det lugnande resultaten av dina händers verk.
5.
Samla upp gamla keramiska betning crocks som förlorat sin lyster, men fortfarande har potential att stå till tjänst genom att vrida dem i grunderna för centerpieces avsett för familjen fester. Slå in ättikslag burkar i färg samordnas-vävnad och fantasifulla band. Damm vävnaden med spray glitter för extra gnista. Fyll ättikslag crocks med blommor, eller slips ballonger till dem med små halsar, och låt den part börja.

Annan artikel

 • hur man mäter för dekorativa glas
 • hur man passar en pläd täcka på en soffa
 • hur man hänga glas fisk skålar
 • hur man byter lysrör till infällt ljus
 • metod för målning för en spansk stil ytskikt
 • Optix fönster behandlingar
 • hur man använder en inredningsarkitekt för att fixa ditt kontor
 • hur man hänga gardiner med gardin krokar
 • hur man gör dekorativa kransar från skalen - snäcka krans
 • hur man installerar en poly membran under keramiska plattor
 •