hur du ansluter två strömbrytare

hur du ansluter två strömbrytare

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-27

Ansluta två strömbrytare inbegriper trafikering "resenär sladdar" mellan två switchar. Dessa ledare träffas på fixturen växlarna kontroll. Denna konfiguration, som kallas en tre-vägs switch, är vanligt i rum med separata ingångar och en central lampan. Det är inte en svår hem-förbättring projektet, kräver endast grundläggande elektriska och timmermansarbeten färdigheter och kan fyllas i på en eftermiddag

Du behöver:
Utility kniv eller sticksåg
. Kopplingsboxar (2).
Strömbrytare (2).
Hammer.
Skruvmejsel.
Brace bar.
Träskruvar.
Kopplingsdosa.
Fisk tejp.
3-tråd NM kabel.
2-tråd BX-kabel.
Avbitartång.
Lampan.
Gips patch kit.


1.
Gör nedskärningar för de växlar och fixturen. Använd rutorna som kommer att hålla växlarna som mall för att bestämma storleken av nedskärningarna. Följ tillverkarens anvisningar angående storleken av taket skär du behöver. Hålet måste vara tillräckligt stor för att ge tillgång till en kopplingsdosa.
2.
Ta bort Baseboard mellan kraftkällan kärlet och Switch 1. Så småningom kommer du att köra kabel längs golvet (döljs av Baseboard) mellan uttaget och växla att ge ström för ljuset.
3.
Gör ledningar nedskärningar. Ovanför varje switch hål, där tak och vägg möts, gör en 1 x 2-tums hål för att mata den elektriska kabeln genom att armaturen kopplingsdosa. Gör en liten öppning, strax ovanför golvet, under källa utlopp och Switch 1 för att mata kabeln igenom.
4.
Installera den maskinvara. Klistra fast två kopplingsboxar på väggen och hänga boxen armaturen korsning från ett stag bar mellan två takbjälkar med träskruv.
5.
Kör 3-ledare NM kabeln från varje omkopplare att kopplingsdosan. Foderfisk band genom 1 x 2 hål i taket för att fixturen hålet. Fäst kabeln till fisk band och dra bandet bakåt mot dig. Lämna minst åtta inches utsätts på varje hål.
6.
Kör 2-tråd BX-kabeln från strömkällan till brytare 1 i utrymmet mellan gipsskivor och golvet. Fäst det svarta och vita kablarna till terminalerna på uttaget. Om källan utlopp har outnyttjad terminaler använda dem. Om inte, skapa en "fläta" genom att koppla korta kablarna till terminalerna och använda elektriska anslutningar att ansluta kablarna till fläta.
7.
Anslut Switch 1. Fäst den svarta kabeln från strömförsörjningen till switchen gemensamma terminal (det är märkt). Anslut den röda och resterande svarta sladdarna till de andra terminaler. Använd en kontakt för att koppla två vita sladdar. Ground övergången till rutan.
8.
Anslut Switch 2. Första märket den vita ledningen med en bit eltejp att ange att denna tråd är strömförande. Fäst att tråd och den röda ledningen till den icke-gemensamma terminaler. Fäst den svarta kabeln till den gemensamma terminalen. Ground övergången till boxen.
9.
Anslut fixturen. Markera den vita ledningen från Switch 2 med liten bit eltejp att ange att den är strömförande. Anslut denna kabel till ljusets svart tråd. Anslut de två röda trådarna ihop och de två svarta ledare tillsammans. Anslut den återstående vita ledningen till ljusets vita ledningen.
10.
Montera armaturen enligt tillverkarens anvisningar, ersätter socklar och använda satsen drywall patch för att fylla hålen.

tips och varningar


 • Använd BX (metallic-mantlad) kabel för ström-till-switch köra för att skydda sladden från att skadas av naglar håller socklar på plats.
 • Annan artikel

 • billiga sätt att använda rumsavdelare
 • hur man väljer färger för faux målning
 • DIY: fönster förband för dörrar
 • glasvas Inredningstips
 • måla idéer för rum
 • hur sätta stämningen med färg i ditt hem.
 • himmelska fönster behandlingar
 • diy coving
 • hur man använder rökelse koner
 • idéer för återvinning en central
 •