eldstad fasad idéer

eldstad fasad idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-07

Du behöver:
symaskiner
. Sprättare.
Maskeringstejp.
Säkerhetsnålar.
Kort tabeller eller fällbord.
Spole av hög kvalitet tråd.
Symaskinsnålar.

En eldstad fasad är dekorativ kant runt en öppen spis som för in en eldstad i ett rum. Många moderna villaägare handel i sina föråldrade tegelfasader för färskt spis design. Alternativa spis fasadmaterial innehålla konkreta, glas och metall. Dessa moderna spis material erbjuder ett avsteg från mer traditionella tegel eldstäder, men ändå med en fantastisk öppen spis fasader.

Betong

Betong är ett mångsidigt byggmaterial som kan manipuleras på olika sätt att bygga en attraktiv spis fasad. För villaägare som vill återskapa en egen sten fasad, kan betong vara instansat i form av stenar och målade för att skapa utseendet på en sten surround utan motsvarande kostnad eller arbete. På samma sätt kan konkret också instansat i former av kakel och färgas till någon särskild färg för en anpassad bricka fasad. För en utsirad fasad, kan betong hällas och formade för att likna en stor bit ristad sten. Påminner om snidade marmor eldstäder, dessa gjutna betong fasader lyckas skapa något mycket elegant. Med så många bygg-alternativ, kan betong imitera ett antal fasad stilar.

Glas

Glas mosaik erbjuda livfullt färgade spis fasader. För villaägare som älskar färg, glas mosaik göra en omedelbar färg uttalande. Större tunnelbanan stil glas kakel ger en mer dämpad kakel design, medan små mosaikplattor kan ge mer detaljer och färgkontrast. Mosaik mönster kan vara särskilt slående i ett rum design när fasaden förlängs upp till taket, ungefär som en traditionell tegelsten öppen spis. Med en mängd färgalternativ att välja på, nästan alla färgschema kan rymmas. Denna mångfald av färg gör anpassade kakel väggmålningar möjligt för eldstäder att dubbelt så konstverk. Glas mosaik är väl lämpade för eldstad fasader som kräver färg eller mönster.

Metal

Metal material som används i spisen design kan vara både modern och rustik uttalanden. Rostfritt stål omger och plattor kan installeras i eldstaden fasader för ett bestämt modern överklagande. Det finns också metall plattor stämplade med utsmyckade detaljer och slutade med patinas som imiterar gamla världens detaljer. Matchas med Träpaneler, dessa stämplade metall plattor framkalla en vintage charm medan innehåller nutida material. Metal spis fasader kan presentera en överraskande twist på gamla design teman.

Annan artikel

 • hur man utformar en plantskola på nätet
 • vinställ trä projekt
 • interiör metalliclack idéer
 • batterityper för lampor
 • FÄRGER att lysa rum
 • hur styrelsen och läkt fönsterluckor
 • Black Light-teknik och städ
 • idéer för laminat skåp
 • hur man installerar semi-flush ljus
 • hur man introducerar nya & spännande design patterns på oväntade platser
 •