baseball Inreda idéer

baseball Inreda idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-03-12

Om ditt barn är en ivrig baseballfantast, spelare eller båda, en baseboll-tema rum är en reträtt han kan kalla sin egen. Baseball inredning kan anpassas för att representera hängivenhet till sitt favoritlag eller bara för att återspegla en samlad kärlek till spelet. Dekorera ett rum i en baseball tema kan vara lika njutbar som själva spelet.

Färgschema

Gå med ditt barns favoritlag färger när man väljer färg paletter och sängkläder, som lakan, örngott och täcken. Komplett sängkläder uppsättningar kan också köpas i mönstret eller logotyp i Major League lag, antingen från varuhus eller via återförsäljare online. För en grundläggande baseball tema som inte är riktigt team-specifika, gå med stadion färgerna grönt och vitt, eller använda rött, vitt och blått för att hedra USA: s favorit tidsfördriv.

väggmålningar och väggbeklädnader

Måla en baseball väggmålning på en vägg eller använda schabloner, klänger vägg eller gränserna tapet med baseball bilder för att öka smycka tema.

Persienner och markiser

Hang basebollträn för att tjäna som gardinstänger. Häng team vimplar vertikalt överlappande dem att skapa ett fönster Valance.

Möbler

En praktisk person kan skapa nyckfull baseball möbler. Tänk basebollträn som bordsbenen och står lampa, och vita knoppar sängen målad med röd baseball sömmar. Skapa sig en sänggavel, och måla den se ut som en baseboll eller resultattavla. Sök efter färdiga produkter såsom stolar baseball handske eller baseball stolar beanbag.

Väggbonader

Hang kepsar och tröjor runt i rummet. Dekorera med affischer av favoritlag och spelare. Om ditt barn spelar i en grupp, har en kopia butik förstora ett lag foto eller en bild av ditt barn på bat till affischstorlek. Frame det att hänga på väggen.

Tillbehör

Täck sovrummet eller garderobsdörren med en samling av baseball-kort. Placera baseballs och vantar på hyllor eller i montrar. Inköp lampskärmar och byta plattor med en baseball tema, tillsammans med baseball eller team-inspirerade klockor skrivbord och tavelramar. Installera en bokhylla och fylla den med böcker om historia baseball, spelarnas memoarer och World Series samlingar. Blanda i baseball-tema brädspel (många populära spel finns tillgängliga i Major League utgåvor), baseball film DVDs och program från alla spel du har deltagit.

Annan artikel

 • hur man hänga en stor kristallkrona
 • hur man gör det mesta av små utrymmen
 • kakel vägg projekt
 • hur man identifierar oljebaserad färg
 • hur man använder listen för fönster valenser och rullgardiner mini
 • hur man kan inreda ett hus med yttre tillbehör
 • hur man bestämma den rätta färger för en samtida sovrum
 • hur man kan inreda ditt hem för vintern
 • hur man kakel eldstad 10 enkla steg
 • hur man ansöker sugkoppar
 •