nautiska skattkista inredningsidéer

nautiska skattkista inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-16

Du behöver:
monteringsstång
. Tyg.
Symaskin.
Needle.
Tråd.
Stift.
Järn.
Häftpistol.
Staples.
Måttband.
Tyg penna.
Nivå.
Drill.
Skruvarna.

Använd en kista för förvaring --- såsom extra filtar, leksaker, priser eller minnessaker --- liksom att lägga till din inredning. Dekorera bröstet för att passa in en nautisk-tema rum, eller för en tema nautiska händelse. Den exakta typen av dekoration du väljer bör återspegla tema i rummet eller händelse.

Pirate

Paint bröstet svart, och sedan använda en stencil att måla på en vit "Jolly Roger" bild. Om det är för mörkt för din pirat-tema rum, anser målning bröstet i en djup vinröd färg för att likna äkta trä. Använd guldfärgade fästen, såsom gångjärn och lås, eller måla dem. För en part eller barns rum, anser målning "skatt" på bröstet som om den är rinner ut. Du kan även måla skatt längs insidan av bröstkorgen, liksom.

Beach

Dekorera kistan med glada bilder som påminner om havet eller stranden för en avspänd nautiska tema. Exempelvis måla den nedre delen av bröstkorgen likna sand, och sedan lägga surfingbrädor eller paraplyer längs "stranden". Måla den mellersta delen av bröstet mörkblå att se ut över havet och den absoluta toppen ljusblått för himlen. Lägg fåglar i himlen eller delfiner hoppar upp ur vattnet om du vill att det ska vara extremt detaljerat.

Dekorera bröstet med en undervattensfarkost scen. Den lägre 2 till 3 inches kan målas för att se ut som sand, tång och korall. Lägga till olika sorters fisk, krabbor, sjöstjärnor och andra havslevande varelser. Måla bakgrunden blå att se ut som vatten.

Antik Ship

Dekorera bröstet att se ut som en antik kaptenens kista som du förväntar dig att hitta på en gammaldags segelfartyg. Måla eller bets bröstet att se ut som trä. Distress bröstet med sandpapper, färg, en hammare eller någon metod du föredrar. Använd skamfilat mässingsgångjärn att slutföra de nödlidande och antika utseende.

Lighthouse

Använd vitt eller marinblå på basen av en fyr-eller strand stuga nautiska tema. Dekorera bröstet med bilder genom att måla dem på, med en stencil eller klister dekaler. Använd nautiska bilder som en fyr, ett fartyg eller segelbåt, ett ankare eller ett annat fartygsbefäl hjul. Eller skapa en scen med stranden leder till en fyr. Anpassa bröstet för ett barns rum genom att lägga hans namn på bröstet.

Annan artikel

 • hur man hänga smidesjärn vinställ
 • hur man kan planera för hängande belysning
 • Att tänka på innan du skriver med en pool entreprenör
 • zebra marmor information
 • hur man kan inreda en global stil sovrum
 • Behr interiör färg idéer
 • ordentlig färg lagring
 • Så lägger strålkastare in i ett träd gård
 • hur man bifoga en keramisk handdukshängare till väggskivor
 • bistro dukning idéer
 •