christian inredningsidéer

christian inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-02-13

Du behöver:
Picture Frame
. Sandpapper, grov och fin.
Chain.
Brown färg.
Klistra in vax.
Trasor.
Pensel.

Dekorera med inspirerande teman kan göra ett hem verkar mer lugn och avkopplande. Christian teman om fred och änglar är bra sätt att uppnå dessa mål. Dekorera ett bönerum eller hela hus i en kristen motiv. Kombinera erkända kristna symboler och färger från fredliga naturen som blått och grönt.

Cross Tablescape

På en farstun tabell eller matsalsbord skapa ett kors tablescape. Ställ en stor stående kors i mitten av bordet. På ömse sidor om korset, placera två mindre kors. Dessa tre korsen representerar Jesu korsfästelse och de två tjuvarna. Välj kryss i faux sten finish. De borde ha känt som sitter på undersidan för att undvika repor träytor. Placera siden påsk liljor runt korset arrangemanget. En fullständig swag arrangemang eller bara några enstaka liljor gör en fin presentation. På det största centret korset, drapera en bit lila siden tyg ungefär en fot i längd. Färgen lila används i kristendomen med hänvisning till Kristi kungligheter. Drapera material över de två horisontella staplar på korset. Placera två vita blockljus på innehavare glas ljus mellan korsningar. Tända ljusen på speciella kvällar för att välkomna gäster eller som en meditativ stämning.

Viktorianska Angels

Dekorera en spiselkransen med viktorianska änglar. Placera en stor swag av siden blommor och grönska på spiselkransen. Grön magnolia blad med vita magnolia blommor skulle vara bra val. Ovanför spisen hänger en stor bild med änglar som ämnet. Ställ tre guld keruber på den öppna spisen i olika lägen. Ordna grönska bakom det. Ställ kristall passerar bland grönskan. På ett hörn av spiselkransen, lägga till en uppsättning av små läder biblar med vinröda omslag. Häng två lampetter, en på vardera sidan av bilden. Ta ut glaset skans och hänga ett guld kerub jul prydnad från skans. Byt skans. Ställ ett ljus inuti var och en.

Skriften Art

Visa ditt favorit skriften genom att välja konst som har passager från Bibeln. Välj populära skrifterna som "Jag vet vilka tankar jag har för dig . . . " från Jeremia 29:11. Eller hushållet bön "Som för mig och mitt hus vi skall tjäna Herren. " Köp bilder redan inramade och ställa mot rörliga scener från naturen. Plack och faux stenar med skriften som i dem ser trevliga visas på hallen väggar eller inställning i ett hörn nisch.

Annan artikel

 • hur man hänga en blomma kronblad lampa
 • hur man ansöker film Gila fönster
 • hur man gör pol toppen draperier
 • hur man väljer färg badrum färg
 • hur man mäter för dekorativa glas
 • hur man kan inreda kanariefågel bur
 • hur man väljer nya skåp rattar
 • hur man kan inreda ditt hem för vintern
 • luftspjället fönster behandlingar
 • hur man bygger en stor låda fönster planter
 •