vintage kök avluftshuv idéer

vintage kök avluftshuv idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-10

Du behöver:
diskmedel
. Kraftig väv släppa trasa.
80 -. Till 120-slippapper
Tack trasa.
2 -. Till 4-tums latex pensel
Latex primer.
Latexfärg.

En vintage spiskåpan kan göra för antingen en fantastisk brännpunkt eller en skriande fult, beroende på hur det behandlas i ett rum. Dekorativa strategier som back stänk, anpassade ändrar färg, och anpassade omger kan göra vintage huvor ser fantastiska ut i alla rum. Det viktiga är att betrakta större utrymme design och vidta åtgärder för att göra vintage huva passa in i omgivningen. I många fall är det en enkel förändring som kommer att göra hela skillnaden i att omvandla en vintage huva till ett designelement.

Färgbyte

Befintliga årgång spisfläktar och spiskåpor inte alltid kommer i färger som matchar ditt önskade köksdesign . Lyckligtvis spisfläktar och spiskåpor kan målas och anpassade färgade. En huva kan slipas med ett fint papper grus sand och sprayfärg kan appliceras med sprutpistol för en professionell finish. Denna sed färg alternativet kan husägare att matcha en vintage huva med nya apparater eller matcha en huva med en vägg eller ett skåp färg för att göra en huva mindre märkbar. För en vågad design kan en vintage huva målas för att matcha accentfärger i ett kök, som de i fönstret behandlingar eller konstverk.

Tillbaka Splash

Lägga till en rygg plask under en vintage köksfläkt är ett av de bästa sätten att göra det till en sammanhållen design element i rummet. Innehåller en rostfri tillbaka plask som matchar både huva och köket är ett av de bästa sätten att göra detta. Visuellt hålla detta utrymme alla i samma färg kommer att göra alla tre delarna, huven, spis och tillbaka plask, slås ihop till en enda kontaktpunkt, snarare än att huven gör en påträngande närvaro ovanför spisen. För en mer rustik uttalande gör en tegelsten kakel eller sten plattor tillbaka plaskar för en attraktiv komplement till en vintage huva. För en stänk av färg, skulle glas mosaik göra för en levande tillbaka plask och komplement till en vintage huva.

Custom Surround

Bygga ett skåp surround runt en befintlig årgång köksfläkt är en bra strategi för kamouflera den. Med samma stil skåp i köket skåp för att bygga ett surround runt ugnen huva ger en helt sömlös närvaro i rummet design. Lägga gjutning skickligt kring öppnandet av skåp som rymmer spiskåpan vent kan göra detta till en elegant brännpunkt i rummet. Likaså en dekorativ Mantel eller hylla placeras över skåpet och ovanför spisen och huva vent, kan göra detta en arkitektonisk knutpunkt för köket.

Annan artikel

 • hur man gör fönster markiser själv
 • hur man syr dolda fliken draperier
 • idéer för en lila sovrum
 • balustrad idéer
 • vad tätningsmedel för att använda för att göra kakel blank?
 • hur man identifierar Rosenthal porslin mönster
 • hur man kan återställa färg till läder
 • hur man målar ett badrum (prep och förfarande)
 • hur matcha färgprover
 • hur man installerar passera stav sladdar
 •