spela idéer Inreda

spela idéer Inreda

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-05

ett lekrum kan vara en fristad där barnen uttrycka sin kreativitet och fördjupa sig i äventyr. Lekrum dekorationer kan bidra till fantasifulla tänkande samt ger en säker plats för barnen att leka. Väggmålningar ge en bakgrund till lekrummet temat, medan möbler och tillbehör inleda det roliga. Barn mellan två och tio kommer att njuta av klättring, pyssel och lek i ett lekrum.

under havet

Måla en vägg väggmålning föreställande sjöjungfrur simmar runt ett skeppsbrott omgiven av öppna skattkistor att ange tonen för en under-the-Sea lekrum tema. Inredning kan innehålla ett hantverk bord formade och målade som ett korallrev, en lekstuga som syftar till att se ut som undervattensnät grotta och en klättring /glidande struktur utformad som ett skeppsbrott. Måla taket blått och häng färgglada fiskar mobiler för att simulera fiskstim simmar ovanpå undervattenskabeln lekrummet.

Titta efter väggmålning mallar i målarböcker och bilderböcker och i tryckbar online-resurser. Lokala konstnärer och snickare kan hjälpa dig att utforma en korall bord samt skeppsbrott och grottan struktur.

Konst och hantverk

Måla en vägg väggmålning av en konstnärs färgpalett på en vägg för att ställa scenen för ett konst-och hantverk lekrum. Installera en diskbänk i anslutning till en tabell som upprättats för målning och nära en tabell som fastställs för att arbeta med lera och andra typer av modellering hantverk. Inkludera ett staffli, en projektor och andra förnödenheter farkoster för projekt som dina barn gillar att göra. En vägg kan vara ett magasin fyllt med cubbyholes eller skåp, medan resterande två väggar kan i galleriet för att visa sina konstverk.

utomhus äventyr

Installera en klättervägg på ett område av ett lekrum avsedd för naturupplevelser. Pitch ett permanent tält som en lekstuga, och även andra dekorationer som passar temat, t. ex. en falsk lägerelden omgiven av falska sten platser. Väggmålning idéer för en utomhus äventyr dekoration innehålla en vandringsled, en bergskedja och en woodsy ström. Måla taket för att likna en stjärnklar natt med glöd-i-mörka stjärnor för nattlig lek och berättande.

Hem klätterväggar och information för att göra din egen falska stenar finns tillgängliga från online-resurser.

dag i parken

Hang en riktig sving, eller två, i centrum av ett lekrum för att skapa en park miljö för dina barn. Monkey barer på ena väggen, en böjd bild ansluten till en annan och fjädrande djur fäst vid golvet kommer att ge många timmars underhållning för de små. Väggmålningar kan spegla dekorationer trädgård stil med blå himmel, grönt gräs och blommande blommor.

Annan artikel

 • gör det själv tillfälligt bokhylla med akryl block
 • Hur är marmorkakel storlek?
 • hur man installerar reglaget dörrar
 • landsbygden inredningen idéer
 • hur man kan inreda ett sovrum i traditionell stil
 • land mittpunkten idéer
 • hur man hänga en pre-klistras vägg gränsen
 • hur man kan anpassa ett ljus för en takfläkt
 • vägg utskärningar projekt
 • hur man får skåp rabatt kök
 •