ljus gör accessoarer

ljus gör accessoarer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-18

Du behöver:
rutat papper
. Möbler.
Tillbehör.

Ljustillverkning tillbehör och förnödenheter omfattar verktyg, fuktspridande, vax, formar, burkar, färg tillsatser och dofter. Nästan alla tillbehör är valfria, men kan ändra typen av ljus du gör. Varje tillbehör personligare ljus. Vekar och vax är de enda objekt som du måste ha för att skapa ett ljus men både fuktspridande och vax finns i flera olika sorter. Det första steget är att välja vilken typ av ljus du vill göra.

Wax

Paraffin är en biprodukt av oljeraffinering. Det är den mest använda vax i ljus gör. Du kan använda den för att göra fristående ljus eller ljus burk.

Soy vax är tillverkad av sojaolja, det är mindre stabila än paraffin men kan användas för att göra fristående eller burk ljus. Fristående soja ljus, såsom ljuslyktor, smälter snabbt vid tänd. Soja vax inte röker inte lika mycket som paraffin.

Bivax kommer från bikuporna av honungsbin. Det skall rengöras av honung, men behåller sin lukt. Bivax kommer kondenseras i små tackor eller pressade skivorna med bikakemönster. Det kan smältas och använder i fristående ljus, ljus burk eller ark kan rullas runt en veke och användas som ett ljus direkt.

Palm vax är tillverkad av palmer och är krämig. Den kan endast användas i burk ljus. Alla dessa vaxer kan blandas för att skapa ljus med olika smältpunkter.

Wicks

Wicks är flätade rep. Zink kärna vekar rök utan kan hålla sig upp mot hälla vax runt eller dip. Med 100 vax procent bomull kommer att göra en mindre rökig ljus. Den levereras i en boll eller remsor redan doppad i vax för att göra det stela.

Wick baser metall diskar som nypa en veke i mitten av disken. Detta ankare veken i botten av ljuset eller burk så att den inte flyter när man häller vax i formen eller burk.

Mögel och burkar

formar används för fristående ljus. De kom i alla former och storlekar, från ljuslyktor till pelarna från bollar till oktagon former. De kan vara metall eller plast. Två halvor fixa ihop och måste tätas och smörjas så att stearinet inte läcker ut, men att ljuset kan tas bort enkelt. Om du gör en burk ljus kan du använda allt från burkar till överblivna Mason burkar för att hälla vax i för ett ljus.

Fragrances

dofterna kommer i olja och små block vax med olja i dem. Du behöver bara en liten mängd doft ett ljus. Du kan använda alla icke brandfarlig olja som doft.

Verktyg

Dubbel pannor kan användas för att smälta vax, men det finns också särskilda värmeplattor med ett pip att smälta vax och låta det häll eller burk. Droppers kan användas för att sätta några droppar färg eller doft i smält vax.

Färgämnen

Precis dofter, färgämnen finns i koncentrerad vax block eller flytande form. Ju mer du använder, desto ljusare färg på ljuset kan vara. Du kan blanda och matcha färger.

Annan artikel

 • hur man målar ett plåttak
 • hur man målar en självlysande leo konstellationen tak väggmålning
 • hur du lägger färg 3
 • hur man söker MLS listor
 • det bästa betyg uteplatsen markiser
 • hur man hänga en kork ombord på gipsväggar
 • exempel på effektiva kök layouter
 • hur man köper anpassade dörr portklappar
 • hur man gör en hemmagjord canopy
 • historiska typer av timmerstugor
 •