hur man installerar övertoner glueless laminatgolv

hur man installerar övertoner glueless laminatgolv

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-17

Övertoner laminat är ett glueless golvsystem endast tillgänglig på Costco butiker. Denna produkt erbjuder för traditionella hårda för en bråkdel av kostnaden. Det kräver ingen spik eller lim. Istället panelerna lås tillsammans och sväva över underlaget. Övertoner lövträ tar bara några timmar att installera alla applikationer och kan enkelt och snabbt förändra utseendet på ditt golv

Du behöver:.
Gummiklubba


1
Ta bort gjutning eller socklar från i ytterkanten av rummet. Försiktigt bända denna klippa bort från väggen och ställ den åt sidan för återanvändning.
2.
Rengör golvet med en dammsugare eller sopborste. Golvet ska vara fria från smuts, damm och skräp innan du fortsätter med installationen.
3.
Installera Övertoner golvvärmemattan över hela golvytan. Rulla ut materialet i rader som sträcker längden på ditt rum. Överlappar varje rad med ett par inches för att minimera bristerna. Låt materialet att fortsätta upp basen på väggen ungefär en tum på båda sidor av rummet.
4.
Lägg din första raden av övertoner laminat längs den mest synliga vägg i rummet. Använd distanser i din installation kit för att skapa en 1/4-tums expansionsutrymme mellan golv och vägg. Bibehålla denna skillnad runt hela omkretsen av rummet som du installerar de återstående laminatet.
5.
Håll den andra raden i golv på en 20-till-30 graders vinkel mot den första raden . Passa tungan och not kontakter längs kanten av styrelser, tryck på brädor platt till golvet. Placera din slagkloss på golvet bredvid spelplanen och knacka den med gummiklubba för att säkerställa att styrelser är ordentligt anslutna.
6.
Fortsätt att ansluta varje rad av golv med hjälp av denna teknik . Förskjut skarvarna längs varje rad så att kortsidorna inte rada upp. Detta skapar en mer stabil installation och ger det färdiga golvet ett mer professionellt utseende.
7.
Klipp din Övertoner golv som behövs för att passa varje rad. När du använder en handsåg, skär med brädan uppåt. Vid skärning laminat med en motorsåg, placera styrelsen nedåt när du sågar för att skydda slut.
8.
Haka din skjutfacket runt kanten på den sista raden i golv. Dra stången bort från väggen för att låsa detta sista raden i intilliggande.
9.
Ta bort alla distanser och installera om trim eller gjutning av att slutföra projektet.

Annan artikel

 • Var hittar jag värdet av fint porslin?
 • hur man målar köksluckor som ett proffs
 • hur du ger ditt hus ett tema Beach House
 • hur man berättar matta kvalitet
 • vad betyder wellpapp menar?
 • badrum färg & idéer tapet
 • hur man kan anpassa en travers stav
 • hur du tar bort gula gatan färg
 • hur man kan inreda bakom en säng placeras i hörnet
 • behandlingar för ett lutande tak
 •